Ostalo

(VIDEO) Rodtang pretrpio prvi poraz, Superlek ga pobijedio nakon nokdauna u drugoj rundi

Rodtang Jitmuangnon

 CHRISTOPHER COLON/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Christopher Colon/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Ovo mu je prvi poraz pod specifičnim pravilima

U monumentalnom obračunu modernih upečatljivih velikana, Superlek Kiatmoo9 zadao je Rodtangu Jitmuangnonu njegov prvi poraz prema specifičnim pravilima u ONE Championshipu u glavnoj borbi večeri ONE Friday Fights 34.

Prijateljstvo između ovih tajlandskih superzvijezda stavljeno je po strani na zvuk početnog zvona, a "The Kicking Machine" se oslanjao na svoje teške udarce da bi usporio Rodtangove boksačke kombinacije.

Ti su udarci odsjedali na bedru "The Iron Mana" poput bejzbolskih palica, ali potonji - kao što uvijek čini - nikada nije ustuknuo, čak se i šuljao laktom prema gore koji je otvorio Superleka. Rodtang, s pogledom uprtim u nagradu, smanjivao je distancu u svakoj prilici, a s druge strane, činilo se da je Superlek uspješan u svojoj misiji usporavanja svog tipično brzog protivnika korištenjem teških udaraca.

U drugoj rundi je čak i poslao Rodtanga u nokdaun, ali nije mu bilo izbrojano do kraja te je meč nastavljen.

Oba su se ratnika gađala "kuhinjskim sudoperom", a Rodtang je zadavao udarce rukama i povremeno laktovima, dok je Superlek gađao najbolje udarce, eskivirao svaku prijetnju i dobro kontrirao.

Na kraju, najveća muay thai borba u godinama nije razočarala, gledali smo meč dva borca koja su na vrhuncu, ali na kraju je Superlek bio taj koji je odnio pobjedu.

Linker
27. travanj 2024 12:44