Ostalo

(VIDEO) Senegalski monstrum Reug Reug uvjerljivo slavio u MMA debiju

Impresivno građeni i nevjerojatno snažni senegalski hrvač, Oumar Kane poznatiji kao 'Reug Reug', opravdao je očekivanja u svom debi MMA nastupu ovog vikenda. On je prekidom na početku druge runde savladao Sofianea Boukichoua, u sunaslovnoj borbe inauguracijske priredbe Ares Fighting Championship promocije.

196 cm visoki i 120 kilograma teški Reug Reug velika je sportska zvijezda u Senegalu, a proslavio se u njihovoj verziji hrvanja gdje je dominantni prvak. Dolaskom MMA-a u Senegal, putem senegalsko-francuske promocije Ares Fighting Championship, pokušaj u slobodnoj borbi činio se kao normalan slijed događaja.

Nakon prvog nastupa, koji se prikazivao na UFC Fight Passu, čini se da to neće biti samo pokušaj ili kratka avantura nego da će Kane uskoro postati bitan faktor na afričkoj, a kasnije možda i svjetskoj MMA sceni. Nimalo bezazlenog protivnika u potpunosti je izdominirao svojom snagom, a dobio se dojam da ga može podići i baciti kad god želi. U prvoj rundi je to napravio nekoliko puta, a Boukichou je s nevjericom gledao kakvog to monstruma ima protiv sebe.

Nije francuski teškaš dugo izdržao u drugoj rundi. Reug Reug je agresivno krenuo i pogodio nekoliko udaraca čime je ozbiljno uzdrmao protivnika koji je tražio bijeg. U tome nije uspio, Kane ga je uhvatio i udarcima vrlo brzo završio.

Priredba se prikazivala na UFC Fight Pass servisu, a mnogi fanovi popratili su je upravo zbog toga što ih je zanimalo kako će se ovaj intrigantni borac prezentirati. Zaključak je vrlo jednostavno donijeti. Reug Reug sa sobom nosi nevjerojatnu fizičku snagu, kako udarca tako i bacanja te zanimljivu hrvačku tehniku koja u MMA-u itekako može donositi rezultata. Naravno, ima tu puno toga na čemu je potrebno raditi ako se želi boriti na visokoj razini, no podloga za skupljanje iskustva je tu. Ares Fighting Championship već priprema njegovu iduću borbu.

Linker
24. travanj 2024 04:16