Ostalo

(VIDEO) Stravična ozljeda - Talijanskom borcu se na Bellatoru oko pretvorilo u - uho!

Udarac koji je uzrokovao ozljedu
 Screenshot
Bellator je proteklog vikenda u Italiji održao svoj peti event iz tkz. "Europske serije" kombinirajući ga s Bellatorom 230 i 12. Bellatorovom kicboxing priredbom. Sve smo pratili iz Ex Palalido Arene u Milanu.

Bilo je tu zanimljivih rezultata poput lagane pobjede talijanskog veterana Alessija Sakare (main event) ili brutalnog slavlja legendarnog Melvina Manhoefa koji je također nastupio. Pomalo je ispod radara prošao i nastup kicboxing veterana Hesdyja Gergesa u MMA meču. Egipčanin je poražen od Dragosa Zubca jednoglasnom odlukom sudaca što zasigurno nije bio njegov idealan početak MMA karijere.

No, u ovom članku ćemo ukazati na dvoboj koji se održao na Bellator Kicboxing 12 popisu borbi, koji je također bio dio ovog pomalo kompliciranog eventa. Priredbu su predvodili Gabriel Varga i Cristian Faustino mečem za titulu u perolakoj kategoriji.

U jednom od ranijih dvoboja domaći borac Luca Cecchetti je prekidom u prvoj rundi svladao Alexa Avogadra. Ovaj potonji je već u prvoj rundi plasirao jedno leteće koljeno koje je odsjelo točno u lijevo oko Cecchettija. Iako je Talijan nastavio meč, oko se vrlo brzo pretvorilo u - "uho". Oko Cecchettijevog oka je ekspresno nastala do sada neviđena oteklina. Liječnici su vidjevši što se događa bili prisiljeni prekinuti meč, a Cecchetti je slavio tehničkim nokautom.

Američka promocija je "highlight" meča podijelila na društvenim mrežama pa se i sami možete uvjeriti u nesvakidašnju ozljedu talijanskog borca.

Linker
18. travanj 2024 12:35