Ostalo

(VIDEO) Težak nokaut! Neporaženog borca brutalno uspavao udarcem petom u glavu!

Radley da Silva vs Drake Randall

 Screenshot/caposa X
Borac koji je u svojih šest profesionalnih nastupa imao šest pobjeda u prvoj rundi, u petak je doživio vrlo težak nokaut

Radley Da Silva priredio je stvarno spektakularan završetak na posljednjem borilačkom događaju organizacije naziva ‘‘Battlefield Fight League‘‘ (BFL). Kanadski borac u perolakoj kategoriji obranio je svoj naslov u glavnoj borbi BFL 81 priredbe u Vancouveru protiv neporaženog Drakea Randalla. U drugoj rundi, Da Silva je izveo jedan od najbrutalnijih nokauta udarcem nogom iz okreta. Ovaj siloviti udarac petom ostavio je Randalla u nesvijesti na podu kaveza.

Ovom pobjedom Da Silva je produžio svoj pobjednički niz na šest borbi zaredom. "Snake Eyes" kako mu je nadimak, sada ima pet pobjeda u BFL kavezu i postaje sve istaknutiji borac u perolakoj kategoriji u Kanadi. Nastup u petak bio je njegova treća pobjeda u 2024. godini. Njegov sveukupni profesionalni MMA omjer sada stoji na 6-1, polovicu svojih pobjeda ostvario je prekidom (dva gušenja i nokaut), a drugu polovicu jednoglasnim sudačkim odlukama.

Randall, koji je u borbu ušao s impresivnim omjerom 6-0 i šest pobjeda u prvim rundama, sada će se morati vratiti u dvoranu i analizirati svoj prvi poraz u karijeri. Da Silvina izvedba zasigurno će ga dodatno učvrstiti kao ozbiljnog kandidata na kanadskoj MMA sceni. Njegov spektakularan završetak meča pogledajte u videu ispod.

Linker
09. rujan 2024 10:24