Ostalo

(VIDEO) Uništio ga u hrvanju: Pogledajte kako se Khabib igra s vrhunskim Cormierovim učenikom

Khabib dominira
 Screenshot (YouTube)
Ako ste veliki MMA fan, onda ste vjerojatno čuli kuloarne priče koje kažu da UFC prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov ne gubi niti na treningu. Neki čak tvrde da u hrvanju ne gubi runde niti kada trenira s teškašima poput Cormiera ili Velasqueza. Zahvaljujući odličnom videu koji je ovih dana osvanuo na YouTube platformi možemo vidjeti kako to izgleda kada se suoči s vrhunskim hrvačem svoje kilaže...

"Orao" je žestoko zagazio u pripreme za novu obranu naslova protiv Tonyja Fergusona koja slijedi na UFC-u 250. Njegov klupski kolega, a ujedno i glavni hrvački trener u srednjoj školi "Gilroy", Daniel Cormier je na jedan od treninga u AKA dvoranu doveo svoje hrvače. Među njima je i bila i njegova najveća zvijezda, TOP hrvač u svojoj diviziji na razini zemlje - Chase Saldate.

Nakon nekoliko hrvačkih dvoboja između polaznika Gilroyja i AKA boraca, uslijedio je onaj koji su svi iščekivali - između Khabiba i Saldatea. I dok je na otvorenom prostoru mladić kako-tako mogao parirati neporaženom MMA veteranu, čim bi se približili zidu (ogradi) stigao bi u Khabibov svijet. Tu jednostavno nije imao nikakve šanse.

Zanimljivo je slušati Cormiera u ulozi trenera kako savjetuje svog hrvača i pokušava mu pomoći dok se Nurmagomedov gotovo igra s njim. Khabib je toliko dobar da se i sparing protiv tako kvalitetnog hrvača za njega izgleda kao igra za djecu. Dvoboj protiv Tonyja Fergusona je zakazan za UFC 250 i mjesec travanj.

Linker
18. svibanj 2024 22:43