Ostalo

(VIDEO) Yoel Romero se iz kreveta sučelio s Nemkovim, rekao da se boji visina i da se ne smije popeti u zgradu

Nemkov i Romero sučeljavanje

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
U noći s petka na suboru nas očekuje Bellator 297 priredba, a dok ju čekamo, pogledajte urnebesno sučeljavanje između Nemkova i Romera

U noći s petka na subotu nas čeka Bellator 297 priredba koju predvodi borba za titulu u poluteškoj kategoriji između prvaka Vadima Nemkova i Yoela Romera. Na priredbi će i Patricio Freire pokušati ispisati povijest i uzeti i treću titulu, tako da je Bellator ovog vikenda ‘‘dodao gas‘‘ više nego inače.

No, ono što je bilo očekivano jest da će Yoel Romero imati neki komičan performans. To se, naravno, i ispunilo na jučerašnjim sučeljavanjima. Naime, Yoel Romero se s Nemokovim sučelio iz svoga hotelskoga kreveta. Zašto? Press konferencija se održavala na 99. katu Willis Towera, odnosno najveće zgrade u Chicagu, a Romero je rekao da se boji visina i da je zato radije ostao u krevetu.

Kako god, ove subote rano ujutro prema našem vremenu će se Romero boriti za titulu u poluteškoj kategoriji. Protivnik mu nikako neće biti lagan zadatak jer Nemkov u Bellatoru ne zna za poraz, a u trenutno posljednjem nastupu je svladao bivšeg UFC borca Coryja Andersona jednoglasnom odlukom sudaca krajem prošle godine.

Romeru će ovo biti četvrti nastup za Bellator, a upisao je dvije pobjede i jedan poraz. U trenutno posljednjem nastupu je umirovio legendu Melvina Manhoefa nokautom u trećoj rundi, a jedini poraz mu je nanio Phil Davis u debiju.

Što reći osim da ova priredba ima veliki potencijal da bude spektakl. U noći s petka na suboru nas očekuje Bellator 297 priredba, a dok ju čekamo, pogledajte urnebesno sučeljavanje između Nemkova i Romera:

Linker
26. travanj 2024 07:32