Ostalo

Vlasnik KSW-a otkrio interes za Andersona Silvu: 'Protiv kojeg borca ga želite gledati?'

Martin Lewandowski i Anderson Silva
 screenshot/YouTube
Čini se da bi jedna elitna promocija ipak mogla biti zainteresirana za usluge Andersona Silve

Nakon što je Anderson Silva dobio raskid ugovora s UFC-om, očekivalo se da bi mogao pronaći novog poslodavca vrlo brzo. No, vlasnici Bellatora, PFL-a i ONE Championshipa otvoreno su izjavili kako ih usluge MMA legende ne zanimaju, a slične informacije došle su i iz BKFC-a. Bilo je jasno da Silva, ako želi odraditi još koju borbu, treba okrenuti svoj pogled prema Europi.

 

Sve ovo događalo se dok je "Spider" na odmoru i dok još nije niti krenuo u pregovore s bilo kojom promocijom. No, mogla bi ga razveseliti informacija da bi jedna velika promocija mogla biti zainteresirana postaviti ga u svoje borilište. Riječ je o poljskom KSW-u, a interes je izražen preko statusa na Facebooku jednog od dva vlasnika promocije, Martina Lewandowskog.

"MMA legenda Anderson 'The Spider' Silva je slobodan borac. Spider se već borio u organizacijama kao što su Mecca, Shooto, Pride, Cage Rage, Rumble i UFC. Šokirao je svijet više puta svojim neobičnim stilom borbe i spektakularnim nokautima. Da imate priliku, protiv koga biste uparili Silvu u KSW-u?", napisao je Lewandowski, nabrijavši neke borce njihove srednje kategorije:

"Možete birati između nekih boraca srednje kategorije: Mamed Khalidov, Roberto Soldić, Scott Askham, Michal Materla, Tomasz Drwal, Cezary Kesik, Aleksandar Ilić, Abus Magomedov, Damian Janikowski, Patrik Kincl."

Legenda MMA Anderson 'The Spider' Silva jest wolnym strzelcem. Pająk walczył już w takich organizacjach jak: Mecca,...

Objavljuje Martin LewandowskiPetak, 27. studenoga 2020.

Naravno, ne možemo biti sigurni da će KSW krenuti u pregovore sa Silvom. Uvijek je moguće kako se ovdje radi samo o dobroj prilici za promociju i za prikupljanje komentara na Facebooku. No, bilo kako bilo, neki poput Aleksandra Ilića su već pokazali interes.

Anderson silva in KSW ? Martin Lewandowski im ready.

Objavljuje Aleksandar "Joker" IlicPetak, 27. studenoga 2020.
 

"Spreman sam", napisao je Joker, koji se nada što skorijoj prilici prekinuti niz od dva poraza u KSW-ovom borilištu. Nakon što je takav isti niz uspio prekinuti Filip Pejić, prema istom gleda i popularni borac iz Srbije.

Nakon što je veliki broj promocija odbio Silvu, moguće je očekivati i pad njegove cijene. Znamo da KSW može platiti, no čak i jednu petinu iznosa od 600 tisuća dolara, koliko je Silva zarađivao za svoje posljednje UFC borbe, nikome nije lako platiti.

Linker
06. siječanj 2021 12:40