POLICIJA I DALJE ISTRAŽUJE NAPAD

Progovorila McGregorova žrtva: 'On je nasilnik s novcem, ali sam dobro primio njegov udarac'

Conor McGregor je opisan kao "nasilnik s novcem" od strane osobe koju je u travnju mjesecu udario u jednom dublinskom baru. Prvi je to javni istup McGregorove žrtve od kada je incident izašao u javnost prošlog tjedna i šokirao sportsku, ali i općenitu javnost.
Conor McGregor
 Youtube

Radi se o 50-godišnjem stanovniku Dublina koji nije otkrio svoj indentitet, ali je otkrio razlog McGregorovog napada - odbio je popiti njegov Proper 12 viski koji mu je bio ponuđen.

"Mogu primiti udarac. Bio sam malo natečen oko tjedan dana. Ali nije da me previše boljelo ili nešto slično", izjavio je za The Irish Sun te je dodao:

"Ne sviđa mi se. Mislim da je već zaradio jako lošu reputaciju. Radi se o nasilniku, nasilniku s novcem."

Prijatelj McGregorove žrtve je otkrio i čitavu pozadinu priče. Što se točno događalo tog dana u travnju i zašto je slavni Irac udario nepoznatog čovjeka?

"Sjedio je i pio je svoje piće. Gledao je svoja posla. Ispijao je piće kada je McGregor ušao u bar i svima ponudio rundu svog viskija. Nekoliko ljudi je pristalo, ali on nije jer uopće ne pije žestoko. U svakom slučaju, McGregor je inzistirao da popije, a kada je drugi put odbio takvu ideju, McGregor je bio ljut."

"Već idućeg trenutka ga je udario u lice. Nije u istom trenu osjećao bol, ali je sljedeći dan sve bilo natečeno. Dobro ga je udario. Lice mu je bilo vrlo natečeno. Bio je potresen s čitavim događajem i nekoliko dana nije izlazio iz kuće", dodaje.

Iako ga je udario bivši UFC prvak s velikim bogatstvom, čovjek nije imao cilj tužiti zvijezdu i tražiti odštetu. Samo želi pravdu i da McGregor odgovara za svoje nedjelo.

"Na kraju dana on ne želi niti ispriku, niti novac. Samo želi pravdu radi onoga što mu se dogodilo. On uopće nije shvatio da je McGregor u baru dok nije stao odmah do njega. Svi si bili u šoku, nisu mogli vjerovati što se godilo", zaključuje.

Policija i dalje istražuje slučaj, a za sada McGregor nije bio priveden.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:21