KLADIONICE UVRSTILE MEČ U PONUDU

Provjerili smo tko je favorit u trećem obračunu Stipe i DC-ja, koji bi trebali gledati u 2020.

"To je borba na koju čekamo. Stipe je još uvijek ozlijeđen, on je primio dosta štete u posljednjoj borbi s Cormierom. Čekamo da se Stipe oporavi, ali mogu reći da su obojica pristali na tu borbu", otkrio je nedavno javnosti predsjednik UFC-a Dana White potvrdivši time da bi UFC fanovi trebali vidjeti i treći obračun između Miočića i Cormiera u godini koja je ispred nas.
Miočić vs. Cormier
 Youtube

No, u ovom trenutku nema nikakvih naznaka kada bi se to moglo dogoditi, a simptomatično zvuči Cormierova rečenica "da bi se mogao načekati". S druge strane, nema niti nikakvih čvrstih potvrda da je američko-hrvatski borac pristao nas ovakvu varijantu. U posljednjim izjavama je spominjao puno unosnije opcije za njega poput Tysona Furyja ili Jona Jonesa, a znamo koliko vrijedi ili je bolje reći, ne vrijedi, riječ predsjednika UFC-a.

Ipak, nama je uvijek zanimljivo provjeriti tko će biti favorit uoči trećeg meča, ako do njega dođe. Podsjetimo kako su se Miočić i "DC" prvi put obračunali u srpnju 2018. Te je večeri Cormier bio uspješniji te je Stipi preoteo tituli, ali i zaustavio njegov niz od šest pobjeda. Aktualni prvak je na osvetu čekao nešto više od godinu dana kada je u Anaheimu sjajnom promjenom taktike zaustavio Cormiera u četvrtoj rundi glavne borbe UFC 241 priredbe.

Uoči trećeg meča kladionice ipak prednost daju aktualnom prvaku. Trenutačno je kvota koja se nudi na slavlje "Vatrogasca" oko 1.71. Ukoliko vjerujete da bi DC i drugi put mogao preoteti američkom Hrvatu UFC naslov u kraljevskoj kategoriji, dobit ćete znatno unosnijih 2.20.

Naravno da se do samog meča, za koji se još uvijek ne zna točan datum, mogu očekivati određene fluktuacije u tečaju, no sada je jasno da je Stipe favorit, a Cormier autsajder u očima "bookmakera". Nadamo se da će taj status i opravdati.

Stipe Miočić vs. Daniel Cormier 1.71 - 2.20

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 07:43