HRVAT PORAŽEN U DEBIJU ZA CW

Razočarani Zidar nakon poraza u Cage Warriorsima: 'Izdao sam sebe i ljude oko mene!'

Hrvatski MMA borac sa švedskom adresom Ivan Zidar nije uspio u svom debiju za snažnu promociju Cage Warriors. Na njihovom 108. eventu prošlog vikenda u Cardiffu je doživio poraz od domaćeg borca Josha Reeda, 'bulldog' gušenjem u drugoj rundi.
Josh Reed vs. Ivan Zidar

Zidar je vrlo razočaran ishodom dvoboja, ali i svojom predstavom u najbitnijem meču dosadašnje MMA karijere. Javnosti se ispričao vrlo emotivnom porukom na društvenim mrežama.

"Ne znam, ne znam što reći. Dobio sam stvarno dobar meč za CW debi, borbu koju sam morao pobijediti. I ponovno sam sumnjao u sebe i oklijevao. Ne znam zašto se to stalno događa. Toliko se žrtvujem, dolazim na posao 1 sat ranije, u 6 sati ujutro kako bih mogao koristiti svoju pauzu da odem na jutarnji trening. Vraćam se ponovno na posao i onda ponovno na trening", započeo je svoj post na Instagramu ovaj Slavonac koji je prije MMA karijere njegovao onu u kicboxingu.

"Dajem sve od sebe za borilački sport i onda kada moram eksplodirati, jednostavno podbacim. Moram razgovarati sa svojim trenerima Sašom Martinovićem, Joakimom Karlssonom i Firatom Doganom kako bi vidjeli što je iduće. Sada se bavim ovime već 11 godina i moram prespavati kako bih donio odluku što je iduće. Najgore od svega je što sam izdao sebe i ljude oko mene!", zaključio je hrvatski borac.

Član AllStarsa sada ima 5 pobjeda i 3 poraza u karijeri. Ovim porazom mu je prekinut niz od tri uzastopna slavlja. Zidar se prije nekoliko godina preselio u švedski Stockholm kako bi "ganjao" svoj borilački san. Trenutačno ima 28 godina i dojam je da su najbolje borilačke godine ispred njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:44