Regija

Aleksandar Ilić dogovorio ogroman meč na nadolazećoj KSW-ovoj priredbi!

Aleksandar Ilić
 Darko Tomas / CROPIX
'Joker' će u Varšavi sa suprotne strane imati bivšeg prvaka i jednog od najpoznatijih KSW-ovih boraca!

Konačno smo dočekali konkretne informacije o novom nastupu Aleksandra Ilića (12-3).

Popularni srpski 'Joker' vraća se u akciju 10. listopada, a na KSW 55 priredbi će za protivnika imati bivšeg prvaka u srednjoj kategoriji i jednu od najvećih poljskih MMA zvijezda - Michala Materlu (28-7).

Vijest o ovom fantastičnom okršaju službeno je potvrdio sam KSW, a nedugo nakon toga oglasio se i Ilić koji je na svom Instagramu podijelio službeni poster i, između ostalog, poručio da "mora pobijediti legendu ako i sam želi postati legenda".

Iliću će, spomenimo, nastup u Varšavi biti prvi nakon što je u studenom prošle godine na zagrebačkoj KSW 51 priredbi poražen od Cezaryja Kesika čime je zapravo zaustavljen njegov niz od pet pobjeda.

S druge strane, Materla će svoju 29. profesionalnu pobjedu loviti nakon što je u lipnju ove godine tijekom kratkog 'izleta' izvan KSW-a osvojio EFM pojas ugušivši Wilhelma Otta.

36-godišnjaku nadimka 'Magic' borba s Ilićem bit će prva pod okriljem poljskog MMA giganta još otkako je u svibnju 2019. teško poražen od Scotta Askhama u meču za upražnjenu KSW titulu u srednjoj kategoriji.

Prije tog dvoboja, Materla je pobjeđivao Damiana Janikowskog i Martina Zawadu, a KSW-ov prvak bio je u razdoblju od 2012. do 2015. godine kada je pojas izgubio u meču s Mamedom Khalidovom.

Podsjetimo, upravo će spomenuti Khalidov u glavnoj borbi večeri KSW-a 55 napadati Askhamovu titulu, a istog dana na istoj lokaciji borit će se i hrvatski borac Stipe Bekavac i to protiv bivšeg izazivača u poluteškoj kategoriji Przemyslawa Mysiale.

View this post on Instagram

Short notice⁉ You want a bad guy You will get the bad guy now @ksw_mma . If you want to become a Legend, you must beat a Legend! . . . For sponsorship deal for this fight text my team at Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

A post shared by Aleksandar "Joker" Ilić (@ilkemma) on

Linker
20. travanj 2024 01:51