Regija

Alen Babić nakon pobjede u Londonu: Možete ovo očekivati svaki put!

Alen Babić
Impresivna pobjeda koju je hrvatski boksač Alen Babić danas upisao u Londonu tek je početak. Nokautiravši Francuza Morgana Dessauxa za manje od minutu "Savage" je izjavio da takve eksplozivne nastupe možemo očekivati i u nastavku njegove profesionalne karijere.

Babić je na poziv Dilliana Whytea nastupio na uvodnom programu priredbe u O2 Areni i u svom drugom meču kao profesionalac definitivno nije razočarao.

Teškaša Dessauxa prvi put je poslao na pod već nakon nekoliko sekundi da bi ga za pobjedu ponovno prije isteka prve minute. Babić je tako na sjajan način svjetskoj publici predstavio svoj agresivni i razorni stil borbe zbog kojeg ga je Whyte prozvao "The Savage."

"Počelo je, bacio sam ruke, završilo je", opisao je borbu odmah nakon pobjede član BK Leonardo.

"Volim ovaj stil, nadam se da ću se svidjeti fanovima", dodao je.

Snimku meča 28- godišnjak je zatim objavio na društvenim mrežama gdje je poručio kako ćemo ovakve njegove nastupe gledati i u budućnosti.

"Nešto poput ovog možete očekivati svaki put", samouvjereno je poručio "Savage."

Babić je ovaj meč odradio samo devet dana nakon profesionalnog debija. Na priredbi u Rimu prošlog tjedna je tehničkim nokautom zaustavio Lazara Stojanovića. Tako je Babić uspješno započeo suradnju s Whyteom koji je nakon zajedničkih sparinga u Engleskoj odlučio potpisati ugovor s Hrvatom i voditi njegovu profesionalnu karijeru.

Whyte se večeras u glavnoj borbi večeri bori protiv Kolumbijca Oscara Rivasa za privremeni WBC pojas teške kategorije.

Linker
19. travanj 2024 18:44