Regija

Alen Babić potvrđen za Matchroomov ‘Fight Camp‘, zna se i tko će mu se suprotstaviti u ringu

Alen Babić
 Screenshot (youtube, Matchroom)
Dva dana nakon pobjede nad Damianom Chambersom, Babić je saznao protiv koga će tražiti osmu pobjedu

Alen Babić uistinu ne posustaje. Nerijetko naglašava kako se trudi biti poput starih, ''old school'' boksača koji su boksali barem deset puta godišnje, a nastavi li ovakvom brzinom dobivati nove protivnike, nije isključeno da nešto takvo i ostvari. Nažalost, ozljeda ramena oduzela mu je nekoliko mjeseci ove godine, no nepuna dva dana nakon posljednje borbe protiv Chambersa, Matchroom je objavio kako ''Savage'' ponovno nastupa u osmom mjesecu ove godine, točnije 07. kolovoza. Mark Bennett borac je koji ga čeka s druge strane ringa, a radi se o boksaču koji trenutačno ima omjer 7-1-0.


Ipak valja naglasiti kako je 33-godišnji Britanac posljednju borbu odradio još u dvanaestom mjesecu 2019. godine, a te večeri odradio je čak tri borbe u sklopu ''Ultimate Boxxer 6'' turnira. Dvije pobjede ostvario je Bennet na tom turniru pobjedivši Jaya McFarlanea te Josh Sandlanda dok je izgubio od Nicka Webba, boksača kojeg Babić nerijetko proziva.

Babiću će borba protiv Bennetta biti druga ove godine, a tražit će osmu pobjedu u svojoj profesionalnoj karijeri. Niti jedan od njegovih protivnika nije izdržao do sudačke odluke, a preostaje za vidjeti što može ponuditi Britanac koji u svojoj kratkoj karijeri još nikada nije pobijeđen prekidom. Priredba će se održati u engleskom gradiću Brentwoodu, a zasada je najavljeno nekoliko poznatih imena.

Albanski boksač Florian Marku (8-0-1) boksat će protiv neporaženog Rumunja Maxima Prodana (19-0-1). Na priredbi ćemo imati prilike pogledati i Ebanie Bridges, Australku koju ste nedavno mogli pogledati u intervjuu koji je odradila upravo s našim Alenom Babićem. Njena protivnica biti će Bec Conolly. Priredbu če predvoditi revanš Kida Galahada (27-1-0) i Jazze Dickensa (30-3-0). Dvojac je prvu borbu odradio sada već davne 2013. godine, a slavio je Galahad tehničkim nokautom u desetoj rundi.

Linker
15. travanj 2024 16:54