Regija

Alessandro Capone ne prestaje oduševljavati! Iako veoma favoriziran, Minev je kapitulirao nokautom u prvoj rundi

Alessandro Capone

 SCREENSHOT/YOUTUBE/FNC
Ovo je bio prvi poraz bugarskog borca u profesionalnoj karijeri

Još jedan borac iz zagrebačkog ATT-a dobio je priliku nastupiti na ovoj priredbi, a riječ je o dobro poznatom Bugaru, Rusiju Minevu. On je ovdje lovio četvrtu profesionalnu pobjedu, a protivnik mu je bio opasni Talijan Alessandro Capone koji se FNC publici predstavio na ovogodišnjoj priredbi u Puli kada je unatoč očekivanjima slavio protiv Demahmeta Sinanija i zaradio si ugovor s najjačom regionalnom MMA promocijom.

Početak borbe protekao je u ispitivanju snaga sve dok Minev nakon minutu i pol nije bacio "kick" koji mu je blokiran i pokušao rušiti, ali bez uspjeha. Završili su u klinču, a onda su se razdvojili, Capone je pogodio sjajan udarac, bacio Mineva na pod i završio meč "ground and poundom"!

Ovo je bio prvi poraz Mineva u karijeri, a Capone je upisao peti trijumf i drugi unutar FNC-a. "Il Capo" nastavio je oduševljavati i pokazao da je sjajna akvizicija za promociju, a sada se etablirao i kao jedan od top boraca perolake kategorije najjače regionalne MMA promocije.

Nakon borbe, prozvao je Daniela Bažanta i želi borbu u trećem mjesecu, a za vidjeti je hoće li mu se to ostvariti. U svakom slučaju, čestitke!

Linker
21. travanj 2024 09:20