Regija

Alexander Emelianenko u Megdanu? Srpska promocija bacila fanovima ‘bubicu u uho‘!

Alexander Emelianenko
 screenshot/YouTube
Srpska borilačka promocija Megdan FC danas je objavila intrigantan ‘story‘ na Instagramu

Čini se kako bi Megdan FC promocija mogla biti pred potvrdom velikog i značajnog posla. Barem se tako može zaključiti iz njihove današnje Instastory objave. Oni su trenutno u pripremi svoje desete priredbe od osnutka do danas, a čini se kako za jubilarni program žele osigurati barem jedno globalno veliko ime. I ovim putem još veće prezime.

Na svoj Instagram profil su, u obliku spomenute Instastory objave, postavili sliku poznatog teškaša Alexandra Emelianenka, brata po mnogima najvećeg MMA borca svih vremena, Fedora Emelianenka. Pokraj slike je bilo pitanje za sve pratitelje o tome žele li ga gledati na Megdan 10 priredbi.

image
(Instagram/Megdan)

U trenutnu pisanja teksta, opcija da žele vidjeti Alexa prevladavala je s 85 posto glasova. Megdan za sada nije obznanio kad točno planiraju održati desetu priredbu, kao niti to koji će ona ponijeti naziv. No, ako ovako izlaze u javnost s borcem kao što je mlađi brat Emelianenko, za pretpostaviti je da su stvari ozbiljne, odnosno da se ozbiljna organizacija, a takvom se svakako smatraju, ne bi igrala na taj način.

39-godišnji Emelianenko posljednji je put nastupio u srpnju prošle godine, kad ga je savladao Magomed Ismailov. Bio mu je to prvi poraz još od 2014. godine, ali i prva borba nakon gotovo dvije godine. U karijeri je upisao 28 pobjeda, osam poraza i jednu neodlučenu borbu, a čak 25 puta slavio je prekidom, od čega 20 puta nokautom. Najveće promocije u čijim je borilištima nastupao su Pride, M-1 i ACA. Nažalost, posljednjih godina nije više u dobrim odnosima sa svojim poznatijim bratom, koji mu je zamjerio dobre odnose s čečenskim čelnikom, Ramzanom Kadirovim.

Linker
08. travanj 2024 15:31