Regija

Andi Vrtačić objavio sliku gležnja nakon operacije, nije za svačije oči

Andi Vrtačić

 Screenshot (instagram, Andi Vrtačić, Fnc)
Šepanje nakon poraza je ipak bilo rezultat ozbiljnije ozljede

Pulen Zelga Galešića i član pulskog Trojana u nedjelju je upisao težak poraz nokautom u prvoj rundi protiv čvrstog Šveđanina Robina Roosa, a da stvar bude još gora Andi je iz kaveza izišao šepajući. Kasnije je naš borac podvrgnut operaciji, kao što se može vidjeti na njegovom Instagram storyju, a uz to je napisao "I‘ll be back", aludirajući na to da ćemo ga ponovno gledati u kavezu.

image

Gležanj Andija Vrtačića

Screenshot (instagram Story, Andi Vrtačić)

Iako je Andi Vrtačić na papirima kvalitetniji borac, Robin Roos je dokazao tu kako nije doveden da posluži kao ‘odskočna daska‘, naprotiv. Roos je imao respektabilnu amatersku karijeru u kojoj je upisao 23 meča, od čega 17 pobjeda, dok je u profesionalnim vodama trenutno na četiri pobjede u nizu od koje su sve četiri stigle nokautima u prve dvije runde.

Od bilo kakve operacije obično slijedi dosta dugi oporavak. Najprije se mora čekati da rana zacijeli, pa se postepeno rehabilitirati prije nego se krene u ikakve ozbiljnije treninge. Prema svemu sudeći, Andija bismo u kavezu mogli vidjeti tek iduće godine, nadajmo se do proljeća. Prije ove borbe Andi je bio u nizu od dvije pobjede, od čega je ona posljednja protiv Mateusza Janura upisana pod okriljem KSW organizacije.

Andi ima tek 28 godina, te je ispred njega ako ga posluži sreća i zdravlje sigurno još dugačka MMA karijera. U prijašnjim intervjuima je govorio kako ga zanima UFC i osvajanja njihovog pojasa, što bi trebao biti cilj svakog MMA borca ako gledamo sportski aspekt, jer tu je naravno i novac te svatko gleda svoje interese. Andiju želimo brz i uspješan oporavak i skorašnji povratak treninzima.

Linker
13. travanj 2024 20:23