Regija

Antun Račić se obratio fanovima nakon poraza: ‘Nathrvao me, ali nije mi napravio nikakvu štetu.‘

Antun Račić

 Screenshot (youtube, Dubrovačka Televizija)
Bitno da je pozivitan što se nastavka karijere tiče

Antun Račić jučer je doživio i treći uzastopni poraz za poljsku KSW organizaciju. No ‘Killer‘ je u izjavi na Instagramu dao do znanja da ćemo ga sigurno još gledati, te se ispričao fanovima jer to jednostavno nije bila njegova večer.

"Pozdrav svima, želim se zahvaliti svima na podršci, kako prije borbe tako i nakon borbe. Žao mi je, ali to nije bila moja noć, protivnik je jednostavno bio bolji. Pobijedio me na bodove, nathrvao me. Rušio me i kontrolirao. Radio je to vrlo dobro, iako nije napravio ništa posebno, samo me rušio i iskontrolirao na podu. Nije mi dao prostora da napravim ništa, no nije mi napravio nikakvu štetu. Ali tako je kako je, ovo je MMA. Moram prihvatiti to, nastavit ću se i dalje boriti, neću odustajati i 100% ću se ponovno vratiti. Hvala svima i vidimo se uskoro!" - poručio je Antun fanovima.

Zuriko Jojua svoju je taktiku temeljio na hrvanju, te ju je uspješno proveo u djelo. Naš borac se jednostavno nije snašao i nije imao adekvatan odgovor na protivnikovo hrvanje, te je gubio jednu po jednu rundu. Za Zurika je ovo bila velika pobjeda jer mu je naš borac kao bivši prvak poslužio kao velika odskočna daska za nastavak karijere u poljskoj organizaciji, dok našeg borca sada čeka nešto duži put prema ponovnom usponu na rang ljestvicama.

Odmah nakon Račića na scenu je nastupio i Francisco ‘Croata‘ Barrio, koji nije uspio poboljšati dojam hrvatskih boraca na jučerašnjoj priredbi. No njegov poraz je bio dosta teži, on je završio nokautiran u samoj završnici borbe.

Linker
20. travanj 2024 05:00