Regija

Babić i Hrgović neplanirano se susreli na aerodromu, pogledajte kako je to završilo

Alen Babić photobomb Filip Hrgović

 Screenshot(instagram, Alen Babić)
Sve je završilo začuđujuće mirno

Dvojica ljutitih rivala kakvih se u hrvatskom sportu odavno ne pamti susreli su se sasvim slučajno u zračnoj luci za London, a zatim bili i na istom letu. Za ovo se nikada ne bi niti saznalo da Alen nije objavio sliku na svom Instagram profilu na kojoj se u pozadini vidi Filip Hrgović kako prolazi mimo njega i njegovog trenera Pijetraja. Kako prenosi Večernji List, prema izjavi očevidaca susret je prošao začuđujuće miroljubivo s obzirom na napetost koja bukti između dvojice već godinama.

Hrgović je navodno prišao Babiću i njegovom treneru Leonardu Pijetraju i pružio im sportski pozdrav šaku o šaku i uz to im obojici poželio sreću na velikom Alenovom izazovu koji ga čeka ovu subotu. Podsjetimo se, Hrgović i Pijetraj su do nedavno bili na sudu zbog ugovora koji je Hrgović potpisao s Pijetrajem, a koji je Pijetraj kasnije tražio da se ispoštuje.

Možda je miroljubivom susretu pogodovalo i to što je povodom smrti Filipovog oca Alen svom velikom rivalu iskazao sućut i poželio mu brzi povratak borbama. Alen ovu subotu odrađuje svoj najvažniji meč karijere u kojem se bori za Silver pojas koji bi ga u slučaju pobjede postavio za prvog izazivača za pojas bridgerweight kategorije koji trenutno drži Oscar Rivas. Protivnik će mu biti boksač iz Poljske Adam Balski, koji je u svojoj karijeri upisao 16 pobjeda i samo jedan poraz.

Filip Hrgović se nedavno trebao se boriti protiv Zhanga za mjesto prvog izazivača pojasa teške kategorije koji trenutno drži Oleksandr Usyk. Borbu je na kraju otkazao Filip zbog smrti oca.

Linker
06. travanj 2024 07:28