Regija

'BH Machine' na zahtjevnom ispitu protiv 130 kg teškog Poljaka!

Kwasniewski vs. Poturak
 Ilustracija
Bosanskohercegovačka legenda Dževad Poturak će odraditi svoj 92. profesionalni meč 16. studenog na KOK 80. priredbi koja se održava u Vilniusu. Protivnik će mu biti 130 kilograma teški "Terminator" Wieslaw Kwasniewski.

"BH Machine" je meč najavio na društvenim mrežama potvrdivši da je već sada spreman, ali i da ide na nokaut.

"Sretan sam što ću Bosnu i Hercegovinu predstavljati 16.11. na jubilarnom KOK 80 u Litvi - Vilnius. Ovog puta ću se boriti protiv borca od nevjerovatnih 130kg i 194cm. Još jedna zemlja u nizu gdje će se zavijoriti BiH zastava, naš 92. nastup .. DO POBJEDE", stoji u nedavnoj objavio Poturka na društvenim mrežama.

Pa dana kasnije je također napisao:

"U Litvu idem spreman i odlučan da napravim još jednu pobjedu. Njegovih 130 kila me neće spriječiti da ga nokautiram."

Poturka smo posljednji put u akciji gledali u lipnju upravo na KOK priredbi. Tada je slavio prekidom protiv Albanca Dritana Barjamaja. Prije toga je odradio četvrti meč protiv legendarnog Rumunja i povratnika na svjetsku scenu Daniela Ghite. Meč u studenom je shvatio vrlo ozbiljno što se i vidi prema visinskim pripremama koje ovih dana odrađuje na Jahorini.

Poljaka Kwasniewskog se sjećamo i iz FFC-a. Tamo se 2014. sudario s FFC prvakom Mladenom Brestovcem koji je slavio prekidom (TKO) u drugoj rundi. Osim kao borac, Poturak je postao svojevrsni promotor KOK-a za ovaj dio Europe.

Linker
22. travanj 2024 09:32