Regija

Bojan Kosednar osvetio se Jankoviću! Nakon pobjede otrčao je proslaviti trijumf s Green Dragonsima

Bojan Kosednar s Green Dragonsima

 SCREENSHOT/VOYO
Fantastična atmosfera i pobjeda za domaćeg borca u revanšu, a možda je sad na redu i trilogija...

Borba koja je garantirala vatrenu atmosferu u kavezu jest ona između Bojana Kosednara i Aleksandra Jankovića. Podsjetimo, ovo je bio revanš nakon što se ovaj dvojac suočio na FNC-u 12 u Puli prošle godine, a "Želvi" je tada otišao palac na nozi u drugoj rundi te je meč morao biti prekinut.

Veteran slovenskog MMA-a uživao je ogromnu podršku s tribina od navijačke skupine Olimpije Ljubljane čiji je i sam član, Green Dragonsa. U jeku pobjede Dinama nad Hajdukom u vječnom derbiju koja je također bila u sjajnom navijačkom ozračju, mogli smo pratiti još jedan takav meč.

Borba je počela u relativno mirnom tonu sve dok Janković jednim krošeom nije poslao Kosednara na pod. Ipak, odvio se "sweep" i "Želva" je završio gornji, Jankoviću je pukao nos te je morao trpjeti laktove iz bočne pozicije. Pokušao je Slovenac završiti meč kimurom, ali bez uspjeha te su nastavili borbu na nogama. Srpski borac pogodio je dobro leteće koljeno u bradu, ali bez većih posljedica te je zazvonilo za kraj prvih pet minuta.

Započeo je Janković rundu sa zadnjim "high kickom", ali u blok. Opet smo gledali relativno mirnu rundu, sve dok Janković nije pokušao rušiti, ali je završio na leđima. Nakon toga, Kosednar je krenuo s nemilosrdnim udarcima i meč je prekinut!

Odmah nakon borbe, "Želva" je otrčao do svojih navijača i krenula je bakljada u Areni Stožice! Fantastična atmosfera i pobjeda za domaćeg borca u revanšu, a možda je sad na redu i trilogija... Najavio je to Kosednar u kavezu.

Linker
23. travanj 2024 13:20