Regija

Čelić i Kukuličić pokazali respekt, Bojković reagirao: 'Nakon ovoga imam želju uništiti mu facu'

Marko Bojković
 Privatna arhiva
Marko Bojković imao je nešto za poručiti svom protivniku u finalu FNC Armagedon turnira

Borba Patrika Čelića i Lazara Kukuličića bila je neupitno najuzbudljivija borba polufinala FNC Armagedon turnira. Borac iz zagrebačkog ATT-ja i crnogorski predstavnik odradili su prvo dvije izjednačene runde prepune akcije, da bi u dodatnoj trećoj rundi spremniji Čelić ipak pružio više i došao do zaslužene pobjede te mjesta u finalu.

Već po načinu kojim su se jedan prema drugom ponijeli u borilištu bilo je jasno kako ovaj dvojac nakon borbe gaji još veći međusobni respekt nego što je to bilo prije borbe. Konačni dokaz bila je objava u InstaStoryju Kukuličića, gdje vidimo njega i Čelića kako odmah nakon borbe sjede i poziraju zajedno u tuš kabini svlačionice, nakon čega su i nazdravili. Spomenute fotografije na svom je Instagramu prenio i Triangle, uz objašnjenje kako je ovdje riječ o pravom primjeru sportskog ponašanja te su se gotovo svi s tim složili.

Kažemo gotovo svi, jer među njima nije 19-godišnji Marko Bojković, borac iz beogradskog Ahileja, koji će se s Čelićem susresti u finalu turnira lake kategorije. On je u svom polufinalu, također nakon dodatne runde, savladao Luku Milidragovića. Tako je u seriji svojih InstaStory objava prvo postavio fotografiju s kraja svoje borbe uz poruku kako je poštovanje najvažnije.

No, odmah u idućoj je postavio fotografiju Čelića uz dodatak:

"Ali samo prema onima koji to zasluže, a ovaj dečko za sada zaslužuje samo dobre batine u finalu. Dakle, 21. studenog je finale Armagedona i prilika da svi uživaju u dominantnom prebijanju Patrika."

Naime, Čelić je nakon svoje borbe rekao kako bi Bojkovića volio razbiti, što je mladom Srbinu bilo dovoljno za reakciju.

Ipak, ona najžešća reakcija došla je u trećoj objavi, gdje je Bojković pokušao opisati tijek borbe protiv Čelića.

"Prva runda: Demoliranje Patrika u stojci i početak kraja za njega. Ali, neću ga završiti u prvoj rundi jer poslije ovoga baš imam želju deklasirati ga i uništiti mu facu. Druga runda: Patrik prima ozbiljnu seriju udaraca i to je kraj meča. Bojković je prvak Armagedona", napisao je mladi talent.

screenshot/Instagram (Marko Bojković)

Nakon što je borba Bojkovića i Milidragovića bila najiščekivanija borba polufinala, jednako bi mogli biti i s finalom te borbom protiv Čelića. No, konkurencija je jaka, prije svega se tu misli na spektakl u najavi kroz finale srednje kategorije između Đanija Barbira i Andija Vrtačića, no ništa manje uzbuđenja ne bi trebala donijeti preostala dva finala. U velteru će se za naslov pobjednika boriti Jakob Kosić i Marko Ostanek u pravom gradskom derbiju, gdje će nesumnjivo biti i najžešće u gledalištu, dok će se za naslov u perolakoj kategoriji Nino Škrijelj pokušati revanširati Danielu Bažantu za poraz u prvom kolu.

FNC Armagedon finale na rasporedu je 21. studenog, a osim spomenute četiri borbe, iz promocije su najavi i čak šest "superfightova" u kojima će nastupiti poznata regionalna borilačka imena.

Linker
24. travanj 2024 12:17