Regija

Češki fanovi prozivaju Rakića, ‘Raketa‘ odgovara: ‘Samo ne volim vašeg lažnog Samuraja‘

Aleksandar Rakić

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Srpski borac privukao je dosta kritika jučerašnjim kontroverznim ‘tvitom‘

Čini se kako je Aleksandar Rakić privukao poprilično velik broj kritika nakon jučerašnjeg ''tvita'' koji je uputio Jiriju Prochazki. Naime, srpski borac iznerviran situacijom u svojoj kategoriji, gdje se Prochazku nakon dvije pobjede gura ispred njega, poprilično je agresivnu poruku uputio Čehu.

"Pitaj ga zašto izbjegava borbu za prvog izazivača koja mu ponuđena prije dva dana. On je moja guzica, a ne samuraj. A govori se da sam ja taj koji odbija borbe? Nisam baš siguran. Doći će vrijeme kad ću ukloniti to ružno češko sranje s njegove glave", napisao je Rakić putem Twittera, a zapravo se radilo o poruci Arielu Helwaniju koji je kasnije tokom dana ugostio Jirija Prochazku u svojoj emisiji MMA Hour.

Helwani je obećao pročitati Rakićevu poruku, a dobio je češki ''Samuraj'' priliku osvrnuti se na ''tvit'' srpskog borca. Može se reći kako je Čeh poprilično razočaran Aleksandrovim riječima.

''Pomalo sam razočaran njegovom objavom. Trener mi je pokazao taj 'tvit'. Čovječe, to je takvo nepoštovanje. Informacija da mu je UFC ponudio borbu sa mnom nije točna.. Moj menadžer mi je rekao da to uopće nije istina, UFC mu nije ponudio tu borbu. To samo dokazuje da je lažov. A što se tiče izjave za zastavu. Ja sam u redu s tim. To nije napad na mene. On pokazuje da nije ratnik, nego je smeće. Nemam riječi za njega. Njegova srpska zastava ima iste boje kao naša češka zastava. Ali nema veze, samo je pokazao da je smeće.'', izjavio je Prochazka.

Sudeći po komentarima fanova na raznoraznim društvenim mrežama, Rakić je prešao granicu dobrog ukusa. Poprilično razočarani ostali su češki fanovi, a češki portal Fights.cz, putem Twittera uputio je poruku srpskom borcu.

''Ti uistinu ne želiš fanove u Češkoj.''

Srpski borac pokušao je smiriti tenzije objašnjenjem kako nema ništa protiv njihove države.

''Volim Češku, vaše ljude, pivo i povijest. Ja samo ne volim vašeg lažnog 'Samuraja'''., objasnio je Aleksandar Rakić.

Nadamo se kako Rakić nije trajno navukao bijes fanova te kako neće gubiti fanove zbog pomalo nespretnih izjava. Srpski borac jednostavno ne prihvaća činjenicu da je Prochazka u boljoj situaciji od njega, a nadamo se kako će taj problem riješiti u kavezu, a ne putem društvenih mreža.

Linker
25. travanj 2024 08:15