Regija

CFC 5 u Ljubljani: Sep i Pešut došli do novih pobjeda, 'Traktor' Đođ poražen od Drmonjiča!

Hrvoje Sep
 Službeni plakat
U nedjelju je u Ljubljani, u  Areni Stožice, održana 5. priredba borilačke organizacije CFC. U glavnom meču večeri slovenska boksačka zvijezda Ema Kozin je na bodove svladala švedsku veteranku Marie Lindberg obranivši pritom naslove svjetske prvakine u super srednjoj kategoriji prema IBA, WBF, WIBA, WIBF i GBU organizacijama. Na istoj priredbi je slavio i hrvatski profesionalac Hrvoje Sep.

Oko 2500 gledatelja je pratilo borilačku akciju na petoj priredbi CFC-a u Stožicama. Osim glavnih boksačkih mečeva, publika je mogla pratiti i dvoboje u slobodnoj borbi poput onog između dva regionalna veteran Zorana Đođa (11-13) i Marka Drmoniča (9-10-1) u kojem je Slovenac slavio giljotinom već nakon nekoliko trenutaka prve runde. Do pobjede je došao još jedan slovenski veteran. Bojan Kosednar (11-13) je prekinuo niz od pet uzastopnih poraza svladavši Srbina Slavoljuba Mitića (4-3).

Svoju desetu profesionalnu boksačku pobjedu je ubilježio i naš Hrvoje Sep (10-0, 8KO). On je Mađaru Jonošu Lakatošu "prodao" svoju specijalku - lijevi aperkat u jetru kojim u posljednje vrijeme ruši sve svoje protivnike. Sep je slavio prekidom već u prvoj rundi te je nastavio niz koji traje još od ovog proljeća. Sep se prvotno trebao susresti s potpuno drugim protivnikom, no nakon 7 promjena u nekoliko dana radi odustajanja i ozljeda, jedini boksač koji je prihvatio meč je bio Lakatoš.

Na priredbi smo vidjeli i mladog hrvatskog boksača "cruiser" kategorije Abela Pešuta (8-0, 6KO). I on je stigao do svoje 8-0 profesionalne pobjede u Stožicama svladavši prekidom Luku Stajića iz Srbije.

Linker
24. travanj 2024 11:36