Regija

Cormier napravio možda i najbolju reklamu za veliku borilačku večer u Zagrebu!

Daniel Cormier
 Youtube
Popularnost Daniela Cormiera i sve ono što on predstavlja u borilačkom svijetu ne treba posebno objašnjavati, stoga možemo slobodno zaključiti da je jedna objava na njegovoj Facebook stranici napravila možda i najbolju reklamu za KSW 51 priredbu koja će se ove subote održati u Zagrebačkoj Areni.

Na Facebook stranici bivšeg dvostrukog UFC-ovog prvaka osvanuo je ovih dana video sa snimkom prve profesionalne borbe Erka Juna (3-0). Borac rodom iz Bosne i Hercegovine i čovjek iza kojeg je uspješna karijera fitness modela odlično se snašao i u MMA svijetu, a u spomenutom videu borio se protiv Tomasza Oswiecinskog.

Oswiecinski je inače poljska glumačka akcijska zvijezda, a on i Jun sučelili su se na KSW 44 priredbi u lipnju prošle godine. Njihov meč potrajao je otprilike pola runde, odnosno do trenutka kada je Erko preciznim i snažnim udarcem srušio svog protivnika.



"Da, dobro ste ovo pročitali. Bosanski bodybuilder protiv poljske glumačke zvijezde", stajalo je uz Cormierovu objavu i link koji je vodio na odbrojavanje do priredbe u Zagrebu.

Spomenimo i da će upravo Jun biti glavna borba KSW-ovog debija na hrvatskom tlu, a u njoj će mu društvo praviti višestruki svjetski 'strongman' - Mariusz Pudzianowski.

Linker
26. travanj 2024 22:14