Regija

Cro Cop posjetio UFD Düsseldorf i održao borilački seminar

Mirko Filipović odradio je svoj drugi MMA seminar otkako se umirovio iz aktivnog natjecanja. Posjetio je UFD dvoranu Ivana Dijakovića u Düsseldorfu, gdje je veliki broj boraca došao čuti i vidjeti što im ima za reći legenda slobodne borbe.

Mali dio onoga što se događalo u dvorani prenio je jedan od prisutnih boraca, WBA regular svjetski prvak u boksu, Manuel Charr. Objavio je to unutar InstaStory objava na svom Instagram profilu. Posjetom jednog od najvećih teškaša u povijesti slobodne borbe pohvalili su se i vlasnici UFD tima, Tomi i Ivan Dijaković. Vjerujemo kako će se uskoro nekim video i foto materijalima pohvaliti i sam Filipović.

Cro Cop je prestao s teškim i napornim treninzima, ali je zato podigao razinu prenošenja svog velikog znanja na druge. Trenutno je posvećen pripremi Ante Delije i Satoshija Ishiija za nastup u prvom kolu PFL turnira teške kategorije, a u skoroj budućnosti je najavio još neke seminare. Nakon Vicenze i Düsseldorfa, možda uskoro vidimo i koji u Hrvatskoj, gdje nema sumnje kako će se tražiti mjesto više.

Inače, u UFD-u je ovaj tjedan sve okrenuto KSW 49 priredbi na kojoj će u subotu nastupiti Roberto Soldić, koji će braniti titulu prvaka velter kategorije protiv Krystiana Kaszubowskog. Na istom programu nastupaju još dva UFD borca, Antun Račić i Erko Jun.

Linker
23. travanj 2024 15:13