Regija

Croata Barrio o Fight Companyju: ‘Ne znam koji su meč gledali, oni žive u nekoj iluziji i u krivu su!‘

Vaso Bakočević i Francisco Barrio

 SCREENSHOT/FNC
Protivnički tabor tvrdi da je Bakočević bolji od njega, ali da nije bio fokusiran

Nešto više od tri tjedna prošlo je od posljednje FNC priredbe. Točno 13. veliki "event" održao se, prvi puta, na teritoriju Srbije, točnije Dvorani Aleksandar Nikolić (Pionir) u Beogradu. Borba koja je definitivno obilježila taj događaj jest revanš između Francisca Barria i Vase Bakočevića. Nažalost po domaću publiku, "Croata" je ugušio "Psihopatu" pred punim Pionirom i utišao sve prisutne u dvorani.

Bio je to meč u kojem je argentinsko-hrvatski borac po nekim kriterijima bio favorit, ali sve okolnosti vezane uz tu borbu sugerirale su da zapravo teško možemo razaznati tko ima prednost. Vruć gostujući teren bio je stavka za koju su mnogi mislili da će predstaviti problem borcu zagrebačkog ATT-a, ali nije pokazao trunku emocije i uspio je natjerati Crnogorca da tapka u svom gradu.

Ipak, Bakočevićev tim, Fight Company, tvrdi da je on bolji borac, ali da nije bio fokusiran u meču. Upitan o mišljenju o toj izjavi, Barrio je na svom Instagram profilu odgovorio:

"Ne znam ja koji su meč gledali, ali su u krivu. U prvih pet sekundi druge runde me pogodio i odmah sam se ustao kao da ništa nije bilo. To je jedini trenutak kad sam bio malo ugrožen. Dominirao sam cijeli meč taktikom kao što i uvijek radim, ali dobro, oni žive u nekoj iluziji", napisao je.

image

Screenshot Instagram storyja Francisca ‘Croate‘ Barria

SCREENSHOT/INSTAGRAM/FRANCISCO BARRIO

Na kraju dana, činjenice su činjenice, a jedna od njih jest da je Barrio odnio pobjedu i u ovom trenutku je bolji borac. Hoće li ikad doći do trilogije i prilike za osvetu Bakočevića, ne možemo znati, ali sa sigurnošću možemo reći da bi još jedan meč ova dva ljuta rivala privukao veliku pažnju javnosti.

Linker
03. svibanj 2024 11:25