Regija

Croata o pobjedi nad Vasom: ‘Ne trebam se hvaliti kad svi znaju da sam ga pobijedio pred 10.000 njegovih ljudi‘

Vaso Bakočević i Francisco Barrio

 SCREENSHOT/FNC
Odgovorio je na provokacije o tome hoće li se tom pobjedom uvijek hvaliti

FNC 13 priredba u beogradskom Pioniru prije nešto više od tri mjeseca ponudila nam je najveći revanš na ovim prostorima kada su se drugi put susreli Francisco Barrio i Vaso Bakočević. Podsjetimo, prvi put je Barrio slavio giljotinom u prvoj rundi u polufinalu druge sezone Armagedona nakon što se Crnogorac povrijedio, a rivalstvo je u Beogradu završio još jednim gušenjem, ovog puta u drugoj rundi.

Ovo je zasigurno bila jedna od najupečatljivijih pobjeda u karijeri argentinsko-hrvatskog borca s kojom se može pohvaliti u bilo kojem trenutku, iako se čini da nekima to smeta. Na Instagramu je dobio provokativno pitanje hoće li se do kraja života hvaliti tom pobjedom, na što je Croata odgovorio:

"Ne trebam se hvaliti kad svi znaju da sam ga pobijedio na njegovom terenu pred 10.000 ljudi koji su navijali za njega".

image

Instagram story Francisca Barrija

SCREENSHOT

Tom pobjedom pokazao je i dokazao da je definitivno je bolji borac. Imao je i "Psihopata" dobrih trenutaka, namučio je "Panchija", u jednom trenutku ga čak i poslao u nokdaun, ali pobjeda je ipak otišla na stranu hrvatsko-argentinskog borca kojemu je to bila peta pobjeda u isto toliko nastupa pod okriljem FNC-a i definitivno se radi o ponajboljem borcu u kompletnoj organizaciji.

Linker
21. travanj 2024 11:28