Regija

Darko Stošić sljedećeg mjeseca ponovno u KSW-ovom kavezu: Čeka ga stari znanac

Stošić i Kita

 Screenshot (youtube, Ksw)
Priredbu predvode De Fries i Prasel

Poznati srpski borac Darko Stošić sljedećeg mjeseca se vraća u KSW-ov kavez. Ovog puta ga čeka stari znanac kojeg je već prije godinu dana pobijedio nokautom, a radi se o Michalu Kiti.

Prošlo je oko osam mjeseci od Darkovog zadnjeg nastupa, a tada ga je u meču za titulu teške kategorije porazio Phil De Fries. Bila je to vrlo jednostrana borba u kojoj je De Fries nametnuo svoj poznati stil u kojem je Darka rušio i kontrolirao u parteru, a u četvrtoj rundi je Darko tapkao na udarce jer više nije imao snage nastaviti borbu.

Phil je u tom meču jednostavno bio veći i snažniji, a do sad još nitko u KSW-u nije dao odgovor na taj njegov stil. No, Darko će sljedećega mjeseca tražiti povratak pobjedama i to protiv Michala Kite.

Stošić je pobijedio Kitu na ljeto prošle godine, na KSW 61 eventu. Nakon te borbe Darko je pobijedio još jednu i napao titulu što je izgubio, dok je Kita od njihovog zadnjeg susreta odradio dva nastupa. Jednom je pobijedio, a drugi put ga je nokautirao Ricardo Prasel, borac koji će ovaj event i predvoditi protiv Phila De Friesa.

KSW 74 održava se 10. sljedećeg mjeseca u Areni Ostrow, a kao što smo već i napisali, predvodit će ga Phil De Fries i Ricardo Prasel.

Linker
24. travanj 2024 06:20