Regija

Delija i Soldić odgovorili Roganu: ‘Ima boraca koji su se vratili nakon loma noge... Osvojio sam milijun dolara!‘

Ante Delija

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, ANTE DELIJA)
Rogan je nedavno izjavio da se niti jedan borac nije vratio isti nakon loma noge

Nedavno smo pisali o tome da je Joe Rogan komentirao Conora McGregora, spominjući da se niti jedan borac nije uspješno vratio borbama nakon što je pretrpio lom noge u trilogiji protiv Dustina Poiriera u srpnju 2021. godine.

Mnogi strani mediji složili su se s tom tvrdnjom, no hrvatski MMA ovdje ima dobro poznatog konja za trku. Naravno, riječ je o najboljem teškašu Lijepe Naše, "Hodajućoj nevolji", Anti Deliji. Za sve one koji ne znaju, Delija je 2015. godine pretrpio tešku ozljedu protiv poljskog borca Marcina Tybure te ga nije bilo gotovo tri godine. Na veliko zadovoljstvo svih nas koji volimo borilačke sportove, a najviše i njega samog, prošle godine naplatio je sav trud koji je uložio osvojivši PFL turnir i milijun dolara.

Na tu činjenicu Rogana je podsjetio ponajbolji hrvatski borac Roberto Soldić, koji je na svom Instagram profilu napisao:

"Znam čovjeka, Rogane! Ante Delija! Nakon loma noge, osvojio je PFL-ov turnir i milijun dolara!"

image

Instagram story Roberta Soldića

SCREESNHOT/INSTAGRAM/ROBERTO SOLDIć

To je podijelio i Delija, koji je poznatom UFC-ovom komentatoru podijelio sliku kada se ozlijedio i kada drži pojas i ček od milijun dolara.

image

Instagram story Ante Delije

SCREENSHOT/INSTAGRAM/ANTE DELIJA

Simpatični Dubrovčanin pravi je primjer da nikada ne smijete odustati, čak i kada vam se dogodi ovako težak trenutak u životu. Svima nam može biti uzor, a nadamo se da će i Rogan pripaziti sa svojim komentarima u budućnosti.

Linker
27. travanj 2024 05:20