Regija

Dok KSW-ov prvak čeka borbu s Darkom Stošićem, Miran Fabjan mu poručio: ‘Dolazim da ti skinem glavu‘

Miran Fabjan

 FNC
Phil De Fries objavio je na društvenim mrežama da je stiglo vrijeme za revanš protiv Stošića

Na spektakularnoj FNC 17 priredbi u Beogradu gledali smo jedan vrlo uzbudljivi okršaj u teškoj kategoriji - Miran ‘SloRocky‘ Fabjan protiv Darka ‘The Hammer‘ Stošića. Iako je Stošić opravdano bio veliki favorit u njihovom meču, Fabjan je taj koji je prvi ozbiljno zaprijetio i došao na korak do pobjede.

Svojim neustrašivim pristupom ‘SloRocky‘ je zadobio veliku popularnost, a njegova izvedba i dva nokdauna protiv Stošića oduševili su regionalnu MMA publiku. Na krilima odlične izvedbe i popularnosti koje uživa, slovenski udarač bacio je oko na nešto veći zalogaj.

Phil De Fries trenutni je KSW-ov prvak u teškoj kategoriji koji je svladao Stošića u veljači 2022. godine. Ovaj britanski teškaš djeluje nezaustavljivo u poljskoj organizaciji. Otkada se pridružio KSW-u 2018. godine, nanizao je 11 uzastopnih pobjeda od kojih su samo tri postignute sudačkom odlukom.

Srpski ‘The Hammer‘ je u listopadu prošle godine zaustavio Michala Martineka u prvoj rundi nakon čega je izrazio želju za revanšom protiv De Friesa. Na dobrom je putu da mu se ta želja i ostvari jer je u svojem posljednjem KSW nastupu također slavio prekidom u prvoj rundi protiv Matheusa Scheffela.

Iako još ništa nije službeno potvrđeno, Britanac je objavio sliku borbe sa Stošićem i napisao: ‘‘Vrijeme je #mma #ksw #titula‘‘

Ako dođe do ponovnog obračuna između De Fries i Stošića, možemo biti sigurni da će Fabjan to pomno pratiti. U komentarima je napisao: ‘‘Ako preživiš Darka Stošića, dolazim da ti skinem glavu s vrata‘‘.

‘‘Zašto ne?‘‘, uzvratio je trenutni KSW-ov kralj teške kategorije.

‘‘Pitaj Darka Stošića zašto ne, ja sam najbolji udarač u MMA-u, a ti najbolji grappler. Ili ja tapkam ili ti umireš‘‘, Fabjan je dodao.

image

Miran Fabjan v Phil De Fries

ScreenShot/slorocky_85 instagram

Slovenac je postao prava regionalna FNC-ova zvijezda, a njegovo privlačenje pažnje nimalo ne jenjava.

Linker
10. lipanj 2024 20:02