Regija

Dražen Forgač posvetio objavu Ivanu Erslanu: ‘Nikad nisam prestao vjerovati u tebe, znam da možeš do vrha‘

Dražen Forgač i Ivan Erslan

 Instagram/Dražen Forgač
Najbolji hrvatski teškaš pod Forgyjevim vodstvom trenira od 30. travnja 2015 godine

Otkad je u srijedu objavljeno da je Ivan Erslan potpisao ugovor s UFC-om, na društvenim mrežama ne prestaju reakcije praktično svih relevantnih aktera domaće borilačke scene. Brojni borci, treneri, analitičari i novinari čestitali su najboljem hrvatskom poluteškašu na pridruživanju najjačoj svjetskoj MMA organizaciji, a u petak se oglasio i Dražen Forgač.

"Devet godina je prošlo u trenu.. Čestitam, Ivane, tebi, ali čestitam i cijelom ATT Europe timu i svim trenerima koji su doprinijeli tome da budeš ono što si danas, borac najveće svjetske MMA organizacije. Nikad nisam prestao vjerovati u tebe, a vjerujem i sada i znam da možeš do vrha", napisao je čelni čovjek zagrebačkog ATT-a i FNC-a, pod čijom paskom Erslan trenira i razvija se još od 30. travnja 2015. godine.

Predmetni tekst Forgač je objavio uz prigodan kolaž fotografija kojim je podsjetio na devet godina uloženog rada i truda koji su prethodili Erslanovom iskoraku na najveću svjetsku MMA pozornicu. U navedenom kolažu nalaze se fotografije s početka Ivanove profesionalne karijere, iz nekih od najranijih mečeva, ali i kasnijih velikih KSW pobjeda. Sada je red na kreiranje nekih novih fotografija, iz UFC-ovog oktogona, a mi čvrsto vjerujemo kako će i one mahom biti trijumfalnog karaktera.

Forgačevu objavu Erslan je podijelio na svom Instagram storyju, napisavši pritom: "Ako želiš ići brzo, idi sam. Ako želiš ići daleko, idi zajedno. Nine years and counting".

Linker
31. kolovoz 2024 15:31