Regija

Ekskluzivno - Bekavac uskočio umjesto ozlijeđenog Erslana na KSW 53

Stipe Bekavac
 KSW
Hrvatski MMA borac Ivan Erslan ipak neće nastupiti protiv Przemyslawa Mysiale na KSW-u 53, ekskluzivno saznaje Fight Site. No, odlična vijest je da će ga zamijeniti jedan drugi hrvatski borac - Stipe Bekavac!

Prije nekoliko tjedana smo najavili drugi nastup člana American Top Teama iz Zagreba u poljskoj MMA promociji. 21. ožujka je trebao nastupiti u poljskom Lodzu protiv bivšeg izazivača Mysiale. No, Erslan je otprije vukao neugodnu ozljedu (lom šake), a dodatne komplikacije su prolongirale konačni oporavak. Sve to je natjeralo našeg borca da otkaže nastup i posveti se rehabilitaciji.

Fight Site ekskluzivno saznaje da će Erslana u Lodzu protiv Mysiale zamijeniti Stipe Bekavac. 37-godišnji hrvatski borac je u posljednji nastup odradio upravo u KSW-u, a poražen je u revanšu s Lukaszom Jurkowskim radi ozljede koja se dogodila odmah na početku dvoboja. Bekavac zadnjih godina rijetko nastupa, a trenutačno ima čak četiri poraza u nizu. Za poljski KSW ovo će mu biti drugi dvoboj do sada.

Sada će se sučeliti s iskusnim borcem koji u karijeri ima više od 30 mečeva. "Mišek" je veteran velikih promocija kao što su Bellator, BAMMA, UCMMA ili ACB. Također je bio i dio "reality showa" The Ultimate fighter, no nije uspio izboriti ugovor s elitnom MMA organizacijom. U posljednjem meču, na KSW-ovoj jubilarnoj priredbi u Londonu prošle godine (rujan), što mu je ujedno bio i debi za poljskog giganta, Mysiala je dobio priliku izazvati prvaka u -93kg kategoriji Tomasza Narkuna. No, akutalni je prvak slavio prekidom (giljotinom) u prvoj rundi, a Mysiala je ostao bez pojasa.

Linker
14. travanj 2024 20:27