Regija

Erslan želi prvaka, ali nema ništa protiv drugih opcija: ‘Nadam se da je ovo bila moja ulaznica za Pulu‘

Ivan Erslan
 Screenshot (KSW)
‘Rekao sam i prije meča u svlačionici da ću ga nokautirati u prvoj rundi‘

Subotnji sudar dvojice bivših KSW-ovih izazivača pripao je hrvatskom poluteškašu Ivanu Erslanu. 29-godišnji borac iz zagrebačkog ATT-a, u prvoj je rundi svog nastupa na KSW-u 61 tehničkim nokautom zaustavio Przemyslawa Mysialu i tako se vratio na pobjedničke staze nakon neuspješnog, ali iskustva vrijednog sudara s aktualnim prvakom Tomaszom Narkunom.

"Stvarno sam bio spreman za ovu borbu. Očekivao sam rat na tri runde, ali znao sam da mogu završiti meč boksačkim tehnikama. Rekao sam i prije meča u svlačionici da ću ga nokautirati u prvoj rundi. Hvala Bogu, to se i dogodilo", komentirao je Erslan nedugo nakon pobjede, a onda se i osvrnuo na taktiku s kojom je stigao na okršaj s poljskim veteranom:

"Plan je bio da nabijem pritisak i da zadam puno udaraca. I on je mene zahvatio s nekoliko. Osjetio sam to, ali nikad nisam bio ugrožen. Znao sam što se događa. Očekivao sam i rušenja, bio sam i na to spreman."

Što slijedi?

"Izgubio sam prvaka i njega ću pričekati. No, nema žurbe. Nemam ništa ni protiv opcije da se borim s nekim drugim suparnikom, ali se nadam da će se to dogoditi u Puli ovoga rujna. Vjerujem da je ovo bila moja ulaznica za taj event i nadam se da ću biti tamo", zaključio je Erslan iz Gdanjska.

Linker
26. travanj 2024 12:22