Regija

Evo čime se Stipe bavio uoči vaganja: Ngannou uočio ‘napetost‘, fanovi tvrde da ‘ne može biti opušteniji‘

Stipe Miočić i Francis Ngannou
 Screenshot (YouTube, UFC)
‘Skenirao sam mu lice i u jednom se trenutku zatresao. Znači i on osjeća tu napetost...‘

Izašle su i posljednje dvije epizode UFC 260 Embedded serijala. UFC-ove kamere posljednjih su dana u stopu pratile glavne zvijezde eventa koji se u noći sa subote na nedjelju održava u Las Vegasu i zahvaljujući istima dobili smo uvid u neke dosad neviđene kadrove.

Peta epizoda vratila nas je na događanja s press konferencije i prvo ovotjedno sučeljavanje Stipe Miočića i Francisa Ngannoua.

"Skenirao sam mu lice i u jednom se trenutku zatresao. Znači i on osjeća tu napetost, a to je dobro", rekao je Ngannou na samom kraju ove epizode.

U ranim subotnjim satima UFC je objavio i posljednju, šestu, epizodu ovog serijala.

Ovaj dio donosi nam pogled na posljednje pripreme i skidanje kilograma s kojim se borila većina sudionika ovog eventa, a kamere su nam pokazale i čime se to Stipe bavio uoči vaganja. Naime, prvak i njegov tim opušteno su kartali u hotelskoj sobi, a potom se i uputili prema APEX kompleksu gdje je održano vaganje, a nedugo nakon toga i sučeljavanje UFC-ovih zvijezda.

"Svi skidaju kilograme, a Stipe opušteno karta sa svojim timom. Ne može biti opušteniji", samo je jedan od brojnih komentara na kadrove iz sobe aktualnog teškaškog prvaka.

Linker
20. travanj 2024 00:21