Regija

Evo gdje gledati borbu Antonija Plazibata i spektakl Rico vs. Hari

Glory: Collision 2
 Glory Kickboxing
Došao je dan velike Glory Collision 2 priredbe na kojoj ćemo gledati dugo očekivani revanš između Badra Harija i Rica Verhoevena, ali i priliku Antonija Plazibata da u 2020. godinu uđe kao svjetski Top 5 teškaš. Donosimo vam popis svih načina dostupnih u Hrvatskoj kako ovu priredbu pogledati.

Sve fanove borillačkog sporta u Hrvatskoj razveseliti će činjenica da je Nova TV otkupila cijeli program iz Arnhema. Tako ćete od 17 sati putem servisa gol.hr moći pogledati sve borbe. Prijenos će raditi Vlado Boban i Igor Pokrajac, no ne na svim borbama. Neke će biti emitirane bez komentatora, budući da ih je na programu čak 13. Borba Antonija Plazibata očekuje se iza 18 sati, dok glavni program kreće u 21 sat. On sadrži četiri borbe, što bi značilo kako će Badr Hari i Rico Verhoeven u ring iza 22 sata.

Fight Channel se pobrinuo samo za glavni program priredbe, koji se emitira od 21 sat. Također, priredbu možete pratiti i na UFC Fight Pass servisa, također od 17 sati. Nažalost, ako tamo želite gledati glavni program, morat ćete platiti budući da se prodaje putem PPV-a.

Ako imate želju pogledati reprizu, za to se pobrinula Nova TV. Snimka će biti emitirana 35 minuta iza ponoći.

Linker
23. travanj 2024 23:37