Regija

Evo kad i gdje možete pratiti Delijin lov na novu pobjedu u PFL-ovom turniru

Delija vs Graves

 Screenshot (youtube, Pfl Mma)
Delija se bori u zadnjoj borbi preliminarnog dijela

Najbolji hrvatski teškaš Ante Delija, noćas ide u napad na novih šest bodova u PFL-ovom turniru, a samim time bi se približio glavnoj nagradi koja i ove godine iznosi milijun dolara.

Ante se originalno trebao boriti protiv Stuarta Austina, Ishiijevog starog znanca koji ga je prije dvije godine pobijedio na EMC-u vrlo kontroverznom sudačkom odlukom. Međutim, u zadnji tren otkazuje te je PFL bio prisiljen pronaći novog protivnika za Antu.

Nakon nekoliko dana neizvjesnosti, službeno se potvrđuje da će Ante ići na Sheltona Gravesa, 36-godišnjeg Amerikanca koji ima omjer od devet pobjeda i pet poraza. Graves je bio prvak FFC-ove teške kategorije, a nastupao je i na DWCS gdje je u trećoj rundi slavio nokautom. Međutim, do potpisa sa UFC-om nije došlo, a izgleda da Graves ne žali i ide u PFL u borbu za milijun dolara.

Podsjećamo, Ante je u prvom kolu turnira pobijedio Matheusa Scheffela nokautom u drugoj rundi te je ostvario pet bodova od mogućih 6, a meč prije toga je poražen u prošlogodišnjem finalu od Bruna Cappelloze. Nadamo se da će Ante ovog puta pokupiti famoznih 'quick 6'.

Meč možete gledati na Arena Sport 2 kanalu s početkom u 2:00 iza ponoći, a s obzirom da Ante nastupa u zadnjoj borbi preliminarnog dijela, očekuje se da bi u kavez mogao ući oko 2:30.

Sretno Ante!

Linker
20. travanj 2024 12:18