Regija

Evo kada i gdje možete pratiti noćašnji Delijin lov na PFL-ov turnir i milijun dolara

Ante Delija 

 Matt Davies/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Ante bi se oko 4:00 trebao naći u kavezu

Našeg Antu Deliju noćas očekuje meč karijere, odnosno bolje rečeno prilika karijere jer ima priliku osvojiti PFL-ov turnir i nagradu od milijun dolara. Borci su jučer uspješno odradili službeno vaganje, tako da je sve i službeno spremno za noćašnji okršaj u teškoj kategoriji.

Nakon što je prošle godine u finalu poražen od Bruna Cappelozze, Ante je ove godine također izborio finale PFL-ovog turnira. U prvom kolu svladao je Matheusa Scheffela, svog noćašnjeg protivnika, a zatim Sheltona Gravesa. Renana Ferreiru završio je tehničkm nokautom u prvoj rundi te je bez većih problema došao do finala, a noćas ga ponovno očekuje Scheffel.

Inače, nakon što ga je Ante pobijedio u prvom kolu, Scheffel je iznenadio sve i pobijedio prošlogodišnjeg osvajača Cappelozzu. U MMA matematiku se ne treba uzdati i treba reći da Scheffel ipak nije bezopasan borac jer je pobijedio kasnije i Juana Adamsa te noćas traži osvetu protiv Ante, koju se nadamo da neće pronaći.

Ante je u njihovom prvom meču dokazao da je puno kvalitetniji borac i nadamo se da noćas neće biti problema. Što se prijenosa tiče, Arena Sport 1 prenosi event s početkom u 2:00 noćas. Tada počinje ‘‘main card‘‘ i finala, a s obzirom da je Ante peta borba ‘‘main carda‘‘, u kavezu bi se trebao naći oko 4:00. Naravno, odstupanja su vrlo moguća ovisno o dinamici ostalih borbi.

Sretno Ante!

Linker
19. travanj 2024 09:37