Regija

Fabjan nastavlja podbadati Stošića: ‘Jesi li dobio slobodno u KSW-u? Neka im Forgač kaže da ideš na bolnički staž‘

Miran Fabjan i Darko Stošić

 SCREENSHOT/YOUTUBE (FNC)
Od te Velike subote ova dva borca konstantno se prozivaju i stvaraju velik ‘hype‘

Nakon FNC-a u Ljubljani samo jedno uparivanje počelo je interesirati regionalnu MMA javnost. Riječ je, ako je netko slučajno posumnjao da nije, o Miranu Fabjanu koji je nokautirao Marija Žgelu, a zatim u kavezu odradio sučeljavanje i "dogovorio" meč s Darkom Stošićem.

Od te Velike subote ova dva borca konstantno se prozivaju i stvaraju velik "hype", no i dalje nije sigurno hoće li doći do te borbe zbog toga što srpski borac čeka na novu priliku za napad na pojas KSW-a protiv Phila de Friesa koji bi se trebao dogoditi u drugoj polovici ove godine.

Ipak, "Slo Rocky" za to ne mari i dalje proziva "The Hammera", a i nabrojao je velike borbe i priredbe u vezi slovenskog MMA-a.

"30. ožujka FNC 15 u Ljubljani. Sada Jakob Nedoh u PFL-u. 20. travnja WFC u Tivoliju, 25. svibnja VFN u Mariboru te prvog lipnja FNC 17 u Beogradu: Fabjan i Stošić. U tri mjeseca... Nebo je granica. Darko, jesi li dobio slobodno u KSW-u 1. lipnja? Neka im Dražen Forgač kaže da ideš na odmor, a onda na bolnički staž...", napisao je.

image

Instagram story Mirana Fabjana

SCREENSHOT/INSTAGRAM

Uskoro ćemo znati hoće li do te borbe uistinu i doći.

Linker
16. travanj 2024 13:21