Regija

Fabjan poručio Erslanu: ‘Ako to uzmeš, odmah si broj dva u FNC-u! ‘Slo Rocky‘ navija za tebe‘

Miran Fabjan

 SCREENSHOT/YOUTUBE/MMA INSTITUT
Referirao se na najnoviji meč najboljeg hrvatskog poluteškaša u KSW-u

Nešto ranije smo pisali da Ivan Erslan ima novi meč. Najbolji hrvatski poluteškaš vraća se u kavez KSW-a 24. veljače, a protivnik će mu biti ukrajinski nokauter Bohdan Gnidko.

Otkako je objavljeno da će raditi meč dobio je dosta poruka podrške, a među njima je i ona najveće (u ovom trenutku) zvijezde FNC-a, Mirana Fabjana. Slovenac se oglasio na svom Instagram profilu gdje je poručio:

"Ako to uzmeš, onda si odmah broj dva u FNC-u! ‘Slo Rocky‘ navija za tebe‘

image

Instagram story Mirana Fabjana

SCREENSHOT/INSTAGRAM/MIRAN FABJAN

Nakon što je pobijedio Tomu Spahovića na FNC-u 14 u Sarajevu prije mjesec i pol dana, Fabjan se probio do te mjere da je postao najveća zvijezda na FNC rosteru te je u mnogim intervjuima istaknuo da želi jake mečeve, a spomenuo je i Erslana s kojim bi se želio boriti u Areni Zagreb.

Možda će do takvih mečeva u nekom trenutku uistinu i doći, ali prvo mu fokus mora biti na FNC-u 15 u Ljubljani, priredbi koju će predvoditi, a protivnik mu je opasni vinkovački nokauter Mario Žgela. To je meč koji bi mogao biti svojevrsni eliminator za prvog izazivača poluteške kategorije čiji je vladar Matej Batinić, pogotovo ako imamo na umu da se prvak u nekoj originalnoj zamisli trebao boriti upravo sa Žgelom. Živi bili pa vidjeli...

Linker
29. travanj 2024 23:51