Regija

FFC 36: Noć brutalnih finiša, Chub dominantno obranio titulu!

Mykyta Chub je u svom najnovijem FFC nastupu deklasirao Francoisa Ambanga i zadržao titulu srednje divizije nakon petnaest minuta akcije u rasprodanom Fight Domeu, dvorani otvorenoj posebno za FFC i smještenoj u poznatom Rio Casino hotelu u Las Vegasu.

Ukrajinski prvak tako je nastavio eru svoje dominacije divizijom demonstriravši izuzetnu tehniku tijekom svih pet rundi. I izazivač je imao svojih trenutaka te je položio nekoliko značajnih udaraca, ali prvak je jednostavno nametnuo prejak tempo i volumen.

U co-main eventu Journey Newson nije ništa htio prepustiti sucima, a svoj je potencijal dokazao brutalnim nokautom Soslana Abanokova već u prvoj rundi. Newson je u meč ušao s osam pobjeda i jednim porazom, a nakon ovog nastupa nije ostavio nikakve sumnje u svoju kvalitetu.

Tristan Connelly se također dokazao izvrsnom izvedbom iako je u meč uletio u zadnji tren. U manje od tri minute je na predaju prisilio svog protivnika Zacha Juusolu. Između Connellyja i Juusole su padale žestoke riječi tijekom ‘fight weeka’, ali na kraju je Kanađanin iskoristio rušenje da bi došao do giljotine koja mu je osigurala pobjedu.

Jordan Leavitt ostavio je sjajan dojam u svom FFC debiju kad je na predaju prisilio svog sunarodnjaka Rayja Ostrandera i to u prve dvije minute. Nakon eksplozivnog starta, Leavitt je srušio protivnika i uspavao ga odličnim trokutom.

Robert Trujillo otvorio je ovu večer brutalnih finiša kad je odličnim GNP-om završio Davida Stienekea. Obojici je ovo bio profi debi, a iako su mnogi očekivali više borbe u parteru, dvojac je odlučio borbu otvoriti izmjenama u stand-upu.

FFC 36 Rezultati

Mykyta Chub def. Francois Ambang, jednoglasna odluka (49-46, 49-46, 50-45)

Journey Newson def. Soslan Abanokov, KO (udarac), 1:20 R1

Tristan Connelly def. Zach Juusola, submission (giljotina), 2:46 R1

Jordan Leavitt def. Ray Ostrander submission (trokut), 1:30 R1

Robert Trujillo def. David Stieneke, TKO (udarci) 4:10 R1

Linker
25. travanj 2024 18:54