Regija

Fight Nation Championship odgodio održavanje finalne priredbe Armagedon turnira

 Bruno Konjevic / CROPIX
Sukladno novim epidemiološkim mjerama u Hrvatskoj, odgođeno je održavanje FNC Armagedon finala

12. prosinca bio je posljednji određen datum finala Armagedon turnira Fight Nation Championship organizacije. Ovaj regionalni turnir MMA boraca osvojio je pažnju fanova, koji su se veselili finalnim borbama u četiri kategorije. Ipak, do održavanja istih morat će se zajedno s borcima i organizatorima strpjeti.

Iako je već nakon uvođenja mjera bila jasno da će najvjerojatnije doći do odgađanja priredbe, to je sad službeno potvrdila i sama promocija, putem objave na Instagramu.

"Ovim putem želimo Vas i službeno obavijestiti kako se sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske te zabrani održavanja sportskih natjecanja, finale Armagedon MMA lige odgađa do daljnjega! Iskreno se nadamo kako će se epidemiološka situacija u državi što prije popraviti kako bismo finale Armagedona mogli održati u što boljim i normalnijim uvjetima.
Hvala na razumijevanju", glasi poruka iz hrvatske borilačke organizacije.

Jučerašnje mjere dozvolile su natjecanje i treninge sportašima te sportašicama prve tri kategorije te timovima u najvišem rangu natjecanja. Kako MMA nije registriran pri Hrvatskom Olimpijskom Odboru (za razliku od sportova poput orijentacijskog trčanja, twirlinga, bridža ili curlinga), niti jedan hrvatski MMA borac nije kategoriziran. Osim toga, obustavljen je rad dvorana i rekreacijskih centara pa su automatski time zabranjeni i treninzi.

Objavljuje Koronavirus.hr u Petak, 27. studenoga 2020.

Trajanje mjera određeno je do Badnjaka, nakon čega će Vlada odlučiti o ukidanju istih, postavljenju novih ili produženju postojećih. Tek nakon toga će FNC moći donijeti odluku o novom datumu, ako isti bude moguće već tim putem odrediti.

Linker
29. svibanj 2024 22:08