Regija

Filip Hrgović otputovao u Meksiko: 'Istući ću ga ako treba jednom rukom'

Filip Hrgović
 Sauerland
Filip Hrgović jučer je otputovao iz Miamija u Meksiko, gdje će u noći sa subote na nedjelju odraditi meč protiv Marija Heredije. Rekao je kako postoje neke male ozljede, ali da ga iste nikako ne mogu poremetiti na putu do pobjede.

Filip Hrgović odradio je još jedne sjajne pripreme, prvo u Zagrebu, a nakon toga u Miamiju. U najveći grad na Floridi se jako dobro smjestio i uspio je sve podrediti treningu uz dovoljno vremena za opuštanje. Ipak, pred sam kraj priprema došlo je do nekih manjih ozljeda.

"Male ozljede se pojave, ali zacijele čim par dana odmorim. Ne može mi nitko ništa poremetiti i ako mi odsjeku lijevu ruku, pobijedio bih desnom", rekao je Hrgović u razgovoru za RTL da bi dodao nešto o efektu priprema: "Sigurno da osjećam umor, ali tako i treba biti. Kad se odmorim tek onda će letjeti ruke, i to u subotu u Meksiku kad bude najviše trebalo."

Hrgović je kupio sombrero s kojim se misli pojaviti na vaganju. Kaže kako namjerava iskazati respekt Herediji i velikoj boksačkoj naciji iz koje dolazi, no da respekta nakon ulaska u ring više neće biti.

"Osjećam se sjajno i spreman sam za moju novu pobjedu. Nadam se da će meč završiti poput posljednjeg, no vidjet ćemo. Nokauti su uvijek atraktivniji za fanove, no ako budemo boksali rundu po rundu, ja sam spreman i za tu opciju. U bilo kojem slučaju, gledatelji će vidjeti dobar boks. Meksikanci su jako bliski mom stilu boksa i pružit ću im uzbudljivu borbu", još je najavio Filip.

Meč se održava u Hermosillu, gradu na sjeverozapadu državu, a Filip i Heredia nastupit će u sunaslovnoj borbi priredbe koju predvode Juan Francisco Estrada i Dewayne Beamon.

Linker
20. travanj 2024 12:47