Regija

Filip Pejić narugao se Vasi Bakočeviću nakon poraza od ‘Croate‘: Pogledajte što je stavio na svoj Instagram

Vaso Bakočević i Francisco Barrio

 SCREENSHOT/FNC
Očekuje se da će ova dva borca ukrstiti rukavice u budućnosti

Borilački svijet u regiji ne prestaje brujiti o jučerašnjem FNC 13 "eventu" koji se održao u beogradskom Pioniru. Svjedočili smo sjajnim borbama i odličnoj atmosferi, a mnogi borci oduševili su svojim izvedbama.

Ipak, jedna borba bila je u centru pažnje, a to je naravno dugoočekivani revanš između Francisca Barria i Vase Bakočevića. Iako je "Psihopata" najavljivao da će na meč doći nikad spremniji, razočarao je okupljenu masu i pružio sramotan mač, a na kraju je ugušen u drugoj rundi.

Bio je to bolan poraz za njegov tim Fight Company, ali ne i jedini jer je u glavnoj borbi večeri kapitulirao i Savo Lazić na isti način te su obojica postala predmet sprdnje mnogih fanova, ali i neki iz talona boraca nisu propustili priliku narugati im se.

Riječ je o jednom od najboljih hrvatskih boraca, Filipu Pejiću. "Nitro" se već dulje vrijeme upušta u prozivke s Bakočevićem, a očekuje se da će ova dva borca ukrstiti rukavice u budućnosti. Nakon Pejićevog poraza u Areni Zagreb na FNC-u 11, Crnogorac se oglasio s riječima:

"Djed Rony (Jason) te iskrivio kao kantu!"

Naravno, nakon ovog poraza, Pejić nije dugo čekao vratiti te je objavio Instagram "story" gdje je objavio posprdni logo Fight Companyja - Tap Company.

image

Instagram story Filipa Pejića

SCREENSHOT/INSTAGRAM/FILIP PEJIć

Jasno je da je ovdje aludirao na oba borca koja su izgubila gušenjem, a tim se potezom "hype" dodatno povećava i vidjet ćemo hoće li se ta borba ugovoriti iduće godine. Do tada, uživajmo u međusobnim prozivkama...

Linker
18. travanj 2024 09:30