Regija

FNC oduševio lokacijom za polufinale Armagedona, poznati svi detalji

FNC Armagedon
 Boris Kovacev/Cropix
Iduća priredba u sklopu FNC Armagedon turnira održati će se 11. rujna

Organizatori FNC Armagedon turnira najavili su polufinalnu priredbu ovosezonskog izdanja. Za nešto manje od mjesec dana, točnije 11. rujna, ukupno šesnaest boraca tražit će svoju kartu za finale. Ono čime su organizatori oduševili jeste lokacija spomenute priredbe. Naime, pozornica šibenske Tvrđave svetog Mihovila ugostit će FNC Armagedon priredbu. Radi se o povijesnom događaju jer će Tvrđava sv. Mihovila prvi puta ugostiti borilačku priredbu. Šlag na tortu činjenica je kako će se polufinale održati uz prisustvo publike.

Ukupno osam borbi gledat ćemo na trećem ovosezonskom eventu u sklopu turnira. Borci perolake, lake, velter i srednje kategorije nastupit će 11. rujna. Izuzev boraca koji sudjeluju na turniru, organizatori će vjerojatno pripremiti i jedan ''superfight'' kao što je to bio običaj na prijašnjim priredbama. Priedbu će otvoriti velteraši, borac iz Srbije Đorđe Bukvić obračunat će se s Radovanom Vukovićem iz Crne Gore. Glavna borba večeri kada je u pitanju turnirski dio biti će meč boraca lake kategorije. Abraham Are, Hrvat nigerijskog porijekla put u finale tražit će preko Rusija Mineva, jako dobrog bugarskog borca.

Nestrpljivo ćemo iščekivati vijest organizatora vezano za ''superfight'' koji spremaju, a nadamo se da će biti u skladu sa spektakularnom lokacijom na kojoj će se sama priredba održati. Sigurno je kako će i polufinalisti turnira imati dodatan motiv nastupajući na ovakvoj priredbi.

Kompletan raspored borbi pročitajte pri dnu teksta.

FNC Armagedon - polufinale druge sezone turnira:

(-70 kg) Abraham Salimon Are (Hrvatska) – Rusi Minev (Bugarska)

(-84 kg) Aleksandar ‘Mlata’ Vukosavljević (Srbija) – Matija Bosančić (Srbija)

(-66kg) Edin Ramdedovič (Slovenija) – Denis Jurakić (Srbija)

(-66 kg) Nemanja Todorović (Srbija) – Mateo Bolfan (Hrvatska)

(-70 kg) Andreo Kolić (Hrvatska) – Alberto Antić (Hrvatska)

(-84 kg) Ilija Brkan (Hrvatska) – Mateo Šitum (Hrvatska)

(-77 kg) Enis Mučaj (Hrvatska) – Aleksandar Mihailović (Crna Gora)

(-77 kg) Đorđe Bukvić (Srbija) – Radovan Vuković (Crna Gora)

Linker
20. travanj 2024 08:49