Regija

FNC-ov ‘matchmaker‘ otkrio da će organizacija konačno dobiti prvaka u velter kategoriji! Evo tko će još nastupiti u Puli

Nikola Joksović i Marko Kisič

 Instagram (nikola Joksović, Marko Kisič)
2.9. je datum ove priredbe, a nadamo se kako će nadmašiti i prošlogodišnji event

Ovog tjedna se finala Armagedona održavaju u Bugojnu, a večer će dodatno začiniti ‘‘superborbama‘‘ domaćih boraca. Međutim, kada je u pitanju FNC, jučer smo saznali još neke zanimljive informacije. Znali smo da će se i ove godine event održati u pulskoj Areni, ali što nas točno tamo čeka, do sada nismo znali.

Sinoć je u Podcast Inkubatoru gostovao FNC-ov ‘‘matchmaker‘‘, Ante Jurić. Između ostalog je otkrio kako će organizacija konačno dobiti prvaka u velter kategoriji, a za tu titulu će se boriti Nikola Josković i Marko Kisič!

Talentirani Joksović je posljednje dvije borbe odradio u francuskom Aresu, a obje je završio prekidima. Prvu je radio u trećem, a drugu u petom mjesecu ove godine, a prije toga je u FNC-u također odradio dva meča. To su jedina dva puta kada je Josković nastupio u FNC-u, a posljednji protivnik mu je bio Jorge de Oliveira u dvanaestom mjesecu prošle godine.

Što se tiče Marka Kisiča, on je u FNC-u također do sada odradio dva meča. Prvo je na FNC 9 priredbi u dvanaestom mjesecu prošle godine tehničkim nokautom pobijedio Nemanju Milakovića, a zatim je nedavno u zagrebačkoj Areni pobijedio Ivicu Truščeka podijeljenom odlukom sudaca.

Jurić je sinoć potvrdio i nastupe Ivana Vitasovića, Ronyja Jasona te Jordana Bartona. Bit će tri borbe za pojas, no Andi Vrtačić i Daniel Bažant nažalost neće nastupiti u domaćoj Puli. 2.9. je datum ove priredbe, a nadamo se kako će nadmašiti i prošlogodišnji event. Ljestvica je dosta visoko, ali također su i ambicije FNC-a.

Linker
28. travanj 2024 06:44