Regija

FNC priprema amatersku priredbu prije Sarajeva s jednom profesionalnom borbom: Debitirat će veliki srpski talent

Vojislav Simičić i Zoltan Segedi

 FNC
Sve ćete moći popratiti na YouTube kanalu organizacije

Sitno brojimo do FNC 14 priredbe u sarajevskoj Zetri, a kao po običaju, organizacija će tjedan dana prije događaja održati amaterski "event". Naziv je FNC 14: Pre-fight Exclusive, a imat ćemo priliku gledati devet mečeva.

Od poznatijih imena tu je svakako perspektivni teškaš Marko Perković "Thompson" koji će odraditi meč protiv srpskog borca Mirca Lemaića. Tu je i Denis Kovačević kojeg čeka nastup protiv Furkana Yalcina, a vjerujemo da nas i ostali mečevi neće razočarati.

Novitet u ovom formatu jest da će glavna borba večeri biti profesionalna te će zasigurno biti popraćena s velikim zanimanjem. Naime, nakon amaterske karijere, u profesionalne vode uplovit će jedan od najperspektivnijih srpskih boraca, Vojislav Simičić. U amaterskoj karijeri odradio je 25 mečeva te upisao 21 pobjedu što dovoljno govori o njegovim kvalitetama, a sada će imati svoj profesionalni debi protiv sunarodnjaka, Zoltana Segedija (2-4).

Segedi je ove godine odradio šest mečeva, a posljednji je put u kavez ušao zadnjeg dana devetog mjeseca kada je na Baraber Underground 2 priredbi slavio protiv Nikole Bajčija. Ovo će mu biti prvi nastup za FNC, a s pravom se može reći da neće imati lak zadatak. Ova će se borba održati u perolakoj kategoriji.

Priredba je na rasporedu u subotu (9. prosinac). Prijenos će biti dostupan na YouTube kanalu FNC-a.

Linker
27. travanj 2024 08:42