Regija

FNC promijenio datum održavanja svoje sljedeće priredbe: Saznajte kada će se održati FNC 16

FNC 16

 Fnc
FNC 16 trebali smo pratiti za deset dana, ali ipak ćemo čekati nešto dulje

FNC 15 održan proteklog vikenda ponudio je vrlo zanimljivu večer borbi, a samo dva tjedna kasnije trebali smo svjedočiti sljedećem FNC-ovom eventu. FNC 16 bio je zakazan za 13. travnja (četvrti mjesec), a Medulin je odabran kao grad domaćin. Međutim, došlo je do promjene.

Promjena se tiče datuma, ali ne i lokacije. Medulin ostaje poprište događaja, ali datum priredbe pomaknut je na 5. svibnja (peti mjesec). Ono što je također zanimljivo jest činjenica da će ovaj event biti održan u nedjelju, a ne u subotu.

Razlozi pomicanja eventa zasad su poznati samo organizatori, ali ne radi se o velikom pomaku i nećemo predugo čekati na nova FNC-ova uzbuđenja.

Na službenom plakatu i dalje su postavljena četiri ista lica kao pri prvotnoj objavi. Daniel Bažant, Tomislav Spahović, Ivan Sičaja i Tomislav Sičaja odabrani su kao zaštitna lica FNC-ove priredbe u Medulinu, ali zasad čekamo službenu potvrdu njihovih mečeva.

Dražen Forgač proteklih dana otkrio je kako ćemo u Medulinu gledati borbu između Luke Giorgadzea i Alessandra Caponea. Radi se o dvojici boraca perolake kategorije koje smo ranije već gledali u FNC-u.

Giorgadze je dvaput ulazio u FNC-ov kavez i upisao je polovičan uspjeh. Marko Bojković izdominirao ga je u trećem mjesecu 2022. godine, a iste godine u 11. mjesecu, Giorgadze je nokautom u prvoj rundi slavio protiv Denislava Hadzhieva.

Alessandro Capone također je odradio dva nastupa u FNC-u, ali Talijan je trenutno stopostotan. Demahmeta Sinanija završio je ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi, a Rusija Mineva nokautirao je krajem prošle godine u prvoj rundi borbe.

Nestrpljivo iščekujemo potvrde ostalih mečeva.

Linker
15. travanj 2024 18:34