Regija

FNC se nastavlja razvijati u smjeru velikih organizacija: Sjajna web stranica danas je puštena u pogon

Dražen Forgač

 Fight Site
Nestrpljivo smo čekali da FNC prezentira svoju novu web stranicu, a očekivanja su opravdali

Najbolja hrvatska MMA organizacija nastavlja rasti! Fight Nation Championship iz godine u godinu diže se na višu razinu, a nešto za čime su fanovi vapili u posljednje vrijeme, jest službena web stranica na kojoj ćemo moći potražiti sve informacije o borcima, eventima, samoj organizaciji itd.

Dražen Forgač kao čelni čovjek FNC-a najavljivao je već neko vrijeme da nas čeka jako moderna web stranica koja će parirati službenim stranicama najpoznatijih svjetskih organizacija. Fanovi su nakon toga postali malo i nestrpljivi, ali od danas je sve dostupno, odnosno fnc.hr je u pogonu.

Pri vrhu stranice, na glavnoj ‘‘traci‘‘ možete pronaći pet rubrika. Prva se odnosi na vijesti vezane uz samu organizaciju, a preostale četiri su ‘‘events‘‘, ‘‘borci‘‘, ‘‘video‘‘ i ‘‘fnc.tv‘‘.

Rubrika ‘‘borci‘‘ vjerojatno će mnogima biti jedna od najzanimljivijih. Klikom na tu rubriku možete pogledati kompletan FNC-ov roster boraca, a sortirani su i po kategorijama. Klikom na određenog borca izlistavaju vam se informacije o visini, ‘‘reachu‘‘, datumu rođenja, ‘‘scoreu‘‘, nacionalnosti itd., a na profilima boraca dostupni su i njihovi dosadašnji mečevi pod okriljem FNC-a.

Forgač je najavio da možemo očekivati i vrlo napredne statističke podatke, a posebno zanimljivi trebali bi biti statistički podaci koji će ići uživo dok traju mečevi, pa će tako publika odmah imati statistiku svakog meča ‘‘nadohvat ruke‘‘.

FNC-ovu službenu web stranicu možete potražiti OVDJE, a ne sumnjamo da će projekt samo dodatno rasti i biti sve bolji.

Linker
04. svibanj 2024 18:42