Regija

FNC u problemima pred polufinale: Jedan od favorita zbog ozljede odustao od turnira

Mateo Bolfan
Devet dana pred polufinale FNC turnira, od daljnjeg nastupa odustao je borac Mateo Bolfan

Mladi zagrebački borac perolake kategorije, Mateo Bolfan, prisiljen je otkazati daljnje sudjelovanje u FNC Armagedon turniru, gdje se u polufinalu, koja se održava 3. listopada, trebao boriti protiv Roberta Kardosa iz Mađarske. Bolfan je dio kategorije koja u startu nije imala nekog izrazitog favorita, no njegovo ime svakako se bilo spominjalo među onima koji mogu otići do kraja. Nažalost, na turniru na kraju nije upisao niti jedan nastup, budući da mu je protivnik u prvom kolu odustao tik prije borbe te nije bilo vremena pronaći mu zamjenu, a sad je on prisiljen otkazati daljnje sudjelovanje na Armagedonu.

"Hvala svima što su bili uz mene, ali nažalost moram otkazati daljnje sudjelovanja u turniru zbog ozljede rebara. Također, veliko hvala FNC organizaciji na pruženoj prilici i svaka čast na poslu koji obavljaju. Nadam se da se uskoro opet vidimo u novim izazovima", napisao je Bolfan u svojoj Instastory objavi.

Mateo je bio jedan od intrigantnijih boraca na popisu ovog turnira, unatoč tome što je tek prošle godine postao profesionalac. I to je postao tako što je na SBC priredbu u Bačkoj Palanci došao kao pratnja svojim timskim kolegama, da bi samo dan prije priredbe uskočio kao zamjenski borac te je tada savladao Nemanju Prhića. Potvrdu njegovog potencijala dobili smo na FNC priredbi, kad je kao izrazit autsajder uspio savladati Roka Krušiča.

Za sada nije poznato kakav će potez povući vodstvo FNC-a, no do sada su na svaki problem reagirali na najbolji način pa nemamo razloga sumnjati da i ovog puta neće biti tako te da će Kardos dobiti protivnika koji zaslužuje priliku nastupiti u polufinalu.

Linker
13. travanj 2024 09:26