Regija

FNC za Arenu Zagreb dodao još jedan meč u lakoj kategoriji: Trebali su ‘račune riješiti‘ još u Banjoj Luci

Travniček vs. Vesić

 SCREENSHOT (IG, FNC MMA)
FNC očito želi napraviti sjajan ‘fight card‘ od prvog do zadnjeg meča

FNC 20 bogatiji je za još jednu borbu! Naime, danas smo dobili službenu potvrdu meča između Davida Travničeka (3-1) i Uroša Vesića (4-3). Austrijsko-srpski dvojac trebao se susresti 13. srpnja ove godine na FNC 18 priredbi u Banjoj Luci, ali sudbina je htjela da se njihovi putevi spoje nekoliko mjeseci kasnije nešto sjevernije, odnosno u Areni Zagreb.

Vesić je zadnji meč odradio na ARMMADA 7 priredbi kada je tehničkim nokautom u prvoj rundi pobijedio Bektura Seyitalija Uuluja. Trenutno se nalazi u nizu od tri pobjede, i to sve završnicama, a zadnji poraz doživio je od strane Josepha Donkora pod okriljem njemačke GMC promocije još krajem 2022. godine.

Travniček s druge strane ima zapaženu amatersku karijeru u kojoj je nanizao sedam pobjeda uz dva poraza. Zadnji profesionalni nastup imao je protiv Mihala Aleksija na Savage 2 priredbi u drugom mjesecu ove godine. Do sada je kročio dva puta u FNC-ov oktogon gdje je ostvario jednu pobjedu te jedan poraz. Prvotno je nokautom u drugoj rundi pobijedio Abrahama Salomona Area na FNC Armagedon 4 priredbi sredinom 2023. godine da bi potom na FNC 12 priredbi doživio poraz "submissionom" od strane Rusija Mineva.

Linker
13. listopad 2024 14:58